Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Bűntudatom van, mit tegyek?

Bűntudatom van, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma a következő történt:

eléggé szorongok és rosszul vagyok mostanában, így elmentem sétálni egyet a közelbe.

A járdán mentem, mikor jött szembe velem egy öreg bácsi a kutyusával(pórázon sétáltatta). Hogy elférjek, direkt lejöttek az útra, én bunkó tajparaszt meg meg se köszöntem. Amint elmentem mellette egy percre rá már bűntudatom volt, és azóta mar a bűntudat.

Illet volna megköszönnöm, de már bánhatom. Tudom, hogy hibás vagyok, de iszonyatosan bűntudatom van. Ott volt a nyelvem hegyén a köszönöm és nem tudtam kimondani.

Tudom, legközelebb oda fogok figyelni, de nagyon rossz a bűntudat, mit lehet csinálni?:(

2015. jan. 12. 15:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Gondolom nem akarta, hogy a kutya közel menjen hozzád, egy normális kutya tulajdonos. Biztos látta rajtad, hogy nem vagy egy elvetemült kiskamasz lány, meg fog bocsátani. Bár szerintem arra se emlékszik már, mi volt kutya sétáltatás közben.
2015. jan. 12. 15:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Te vagy ki akarod parodizálni a mindenen aggódós embereket vagy azt akarod, hogy közösen elismerjük, hogy "vannak még igaz emberek, akik ilyeneken is fennakadnak", vagy tényleg ennyire komplexusos vagy.
2015. jan. 12. 19:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem kell,hogy bűntudatod legyen valószínű ő is hozzá szokott,hogy nem köszönik meg.

Én két kutyával sétálok,elég sokszor félre állok.Múltkor a sárba kellett állnom. Meg sem köszönték.Sőt nekem sose szokták,hogy a kutyákkal félre állok.De én csak azért teszem,mert volt olyan aki azt feltételezte az egyik oda kapott neki,pedig csak oda szagolt,az orra hozzá ért a nadrágjához.Így én ezeket megelőzöm és vagy félre állok vagy kikerülöm az embereket ha kell a sárban tapicskolva is!

2015. jan. 12. 19:11
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!

Nos, tényleg ennyire a lelkemre veszem, nem azrét írtam ki hogy dicséretet vagy elismerést kapjak, hanem mert tényleg bűntudatom van azóta.

Szerintem illik megköszönni, legalábbis én így tartottam, illetve a párom mindig megköszöni ha félre állnak, elengedik, stb, így azóta ezekre különösen oda figyelek.

Köszönöm! :)

2015. jan. 12. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!