Bűntudatom van, mit tegyek?
Ma a következő történt:
eléggé szorongok és rosszul vagyok mostanában, így elmentem sétálni egyet a közelbe.
A járdán mentem, mikor jött szembe velem egy öreg bácsi a kutyusával(pórázon sétáltatta). Hogy elférjek, direkt lejöttek az útra, én bunkó tajparaszt meg meg se köszöntem. Amint elmentem mellette egy percre rá már bűntudatom volt, és azóta mar a bűntudat.
Illet volna megköszönnöm, de már bánhatom. Tudom, hogy hibás vagyok, de iszonyatosan bűntudatom van. Ott volt a nyelvem hegyén a köszönöm és nem tudtam kimondani.
Tudom, legközelebb oda fogok figyelni, de nagyon rossz a bűntudat, mit lehet csinálni?:(
Nem kell,hogy bűntudatod legyen valószínű ő is hozzá szokott,hogy nem köszönik meg.
Én két kutyával sétálok,elég sokszor félre állok.Múltkor a sárba kellett állnom. Meg sem köszönték.Sőt nekem sose szokták,hogy a kutyákkal félre állok.De én csak azért teszem,mert volt olyan aki azt feltételezte az egyik oda kapott neki,pedig csak oda szagolt,az orra hozzá ért a nadrágjához.Így én ezeket megelőzöm és vagy félre állok vagy kikerülöm az embereket ha kell a sárban tapicskolva is!
Köszönöm a válaszokat!!
Nos, tényleg ennyire a lelkemre veszem, nem azrét írtam ki hogy dicséretet vagy elismerést kapjak, hanem mert tényleg bűntudatom van azóta.
Szerintem illik megköszönni, legalábbis én így tartottam, illetve a párom mindig megköszöni ha félre állnak, elengedik, stb, így azóta ezekre különösen oda figyelek.
Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!