Hogyan béküljek meg azzal, hogy olyan a közös ismerősünk, akit nem kedvelek?
Figyelt kérdés
Van egy viszonylag újabb barátom, akit nagyon kedvelek. Kiderült, hogy van több közös ismerősünk is. Van köztük olyan, akinek nem örülök. Igazából régóta nem láttam, és nem konkrét dolog miatt nem kedvelem, csak ő sem állt velem soha szóba, nem voltunk egymásnak szimpatikusak. De a közös barátunkat én is nagyon kedvelem, és az alapján, amiket a Facebookra ír neki, ők is jóban vannak. Tudom, hogy buta dolog, hogy úgy zavar ez a kérdés, hogy az illetővel igazából nem volt okunk összeveszni, de van olyan, hogy valaki nem szimpatikus. (Voltunk közös társaságban, a viselkedését tapasztaltam már.) Hogy álljak hozzá pozitívan, ha esetleg ő is ott lesz valahol?2015. jan. 12. 01:59
1/8 A kérdező kommentje:
És ha lájkolok egy képet, amit ő is, például a közös ismerősünk oldalán, akkor ő is megtudja, hogy mindketten ismerjük az illetőt, igaz? Mert azt nem tudom, megnézte-e, kik a közös ismerőseink, én alapvetően nem szoktam, ha bejelölök valakit.
2015. jan. 12. 02:00
2/8 anonim válasza:
És az téged miért érint, hogy ő kivel van jóban??
3/8 anonim válasza:
Vegyél be egy rivotrilt! Utána már nem fogsz idegeskedni.
4/8 anonim válasza:
Közös ismerős szeretete vagy utálata teljesen egyéni. Mennyit találkoztok vele? És miért nem kedveled, ha kevéssé ismered? Lehet, hogy megkedvelnéd, ha jobban ismernéd. A facebookos hivatkozás meg egyenesen gyerekes. Hány éves vagy tulajdonképpen, hogy ez a problémád?
5/8 A kérdező kommentje:
Miért gyerekes a hivatkozás? Abból tudok csak kiindulni. A közös ismerős úgy érint, hogy tudom, hogy mindenhová meg fogja hívni, ahol én is ott vagyok. És onnan ismerem, hogy egy suliba jártunk, csak nem osztálytársak voltunk. Volt alkalmam tapasztalni, hogy nem szeretem, de nem voltunk sose padtársak vagy ilyesmi.
2015. jan. 12. 14:19
6/8 A kérdező kommentje:
Mármint a Facebookról tudom azt, hogy kb. mindig ott van mindenhol, ahol a barátom is.
2015. jan. 12. 14:20
7/8 anonim válasza:
Igen, már annyira vártam az "ami fb-on történik és zajlik az buta és nem komolyan vehető" jellegű kommentet.
Amúgy meg beszéld meg a spanoddal, hogy milyen az a másik tag, és hogy mit kedvel benne. Vitassátok meg.
8/8 A kérdező kommentje:
Kösz, és azt is, hogy komolyan vettél. És hogy hangsúlyozzam, nem az zavar, hogy facebookon plusz egy ember lájkolja a bejegyzését, hanem hogy én az illetőt nem biztos, hogy meghívnám közös programra, ha rajtam múlna.
2015. jan. 13. 01:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!