Barátnőm nagyon beteg. Ha ezt viszem neki az jó lesz?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok barátnőm szintén. A múlthéten kiderült hogy súlyos beteg, egy rosszindulatú agydaganatot diagnosztizáltak nála. Jelenleg otthon van holnap megyek hozzá. Úgy gondoltam viszek neki 3 szál rózsát az egyik művirág lesz és azt mondom neki addig fogom szeretni míg az utolsó szál el nem hervad. Mit kezdjek most annyira féltem. 4 éve együtt vagyunk nem akarom elveszíteni!2015. jan. 9. 21:57
1/4 anonim válasza:
Sajnálom!
Az ötleted nagyon aranyos! Mit mondtad, műthető a daganat?
2/4 anonim válasza:
szerintem csak élőt vigyél és mondd neki, hogy nagyon szereted.
3/4 anonim válasza:
Nagyon helyes ahogyan cselekedsz! Hidd el meg fog gyógyulni, kérlek lépj velem kapcsolatba itt üziben! Segítek neked!
4/4 anonim válasza:
Hát nekem erről a gesztusról az jutna az eszembe, hogy te már búcsúzol tőle.. Szerintem szimplán támogasd, vidd neki a kedvenc csokiját, élő virágot (a szöveg nélkül), és építsd a kitartását, egy pillanatra se hagyd, hogy felmerüljön benne, hogy akár meghalhat! Ez az időszak legalább olyan nehéz lesz neki, mint neked! Belőled fog erőt meríteni, úgyhogy egy pillanatra sem láthat téged reménytelennek! Kívánom a legjobbakat nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!