Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 22 eves lany vagyok, budapeste...

22 eves lany vagyok, budapesten elek, es igaz baratnot szeretnek keresni. Hol tudok, esetleg van valaki aki szinten keress?

Figyelt kérdés
nincsenek mar meg a baratnoim es eleg rossz igy egyedul szinte a gondjaim is nehezebbek mert nincs kivel megbeszeljem oket. fontos legalabb egy ember ki jo baratod,aki megert,nem itel el, nagyon szupi lenne ha anyukak is lennenek mert van egy kozel 2 eves babam es eggUtt jarhtnank jatszottere ilyenek.

2015. jan. 9. 07:22
 1/9 anonim ***** válasza:
34%
azigen :D
2015. jan. 9. 09:33
 2/9 anonim ***** válasza:
hajrá!
2015. jan. 9. 10:07
 3/9 anonim ***** válasza:

En kennek a baratnod,de ket dolog az akadalya.

Bekes megyei vagyok es fiu.

2015. jan. 9. 12:46
 4/9 A kérdező kommentje:
elso valaszolo? mi a baj ? igen vannak olyan emberek akik egyedul maradtak a vilagban senkire se szamithatnak ha ilyen helyzetben lennel nem hiszem hogy nevetnel.
2015. jan. 9. 14:37
 5/9 anonim ***** válasza:

22 évesen már sejthetnéd, hogy nők között nincs igaz barátság. Meg te amúgy sem barátnőt keresel, csak lelki szemetest a fentiek alapján.

Mondjuk így a semmiből pláne nehéz lesz olyat találni, aki érdeklődik a dolog iránt, szimpatizáltok is egymással meg minden, kezdetnek mondjuk végiggondolhatnád, van-e azon túl valami érdemleges az életedben, hogy van egy gyereked, mert ez még annyira nem határozza meg az egyéniségedet. Keress valami hobbit, annak kapcsán már legalább neten lehet hasonló érdeklődésű emberekkel beszélgetni, még jobb, ha valami olyan a hobbid, ahol személyesen meg kell jelenni és beszélgetni emberekkel. Aztán talán lesz olyan, akivel az idők során jó barátságot sikerül kötnöd.

A fentiek alapján még esetleg azt javaslom, hogy a játszótéren beszélgess az anyukákkal, mert nálad perpillanat ennyi a szempont. De szerintem nem kizárólag a gyerekről kéne hogy szóljon az életed, úgyhogy ez elég bukott terv.

2015. jan. 9. 14:53
 6/9 A kérdező kommentje:
igen ebben igazad van. lehet ugy tunik hogy "lelki szemetest keresek" de en nem ugy ertettem bar igen ha az ember elolvassa tenyleg ugy hangzik. ez egy jo baratsag alapja hogy megertsetek egymast es a bizalom. bar vesziteni nem veszitek semmit ha itt is keresgelek nem?? aki ezt elolvassa es tudja mi a baratsag akkor nem hiszem hogy igy erti. de tenyleg ha van egy jo baratnod/baratod akivel jol megertitek egymast akkor ha barmi problemad van csak jol esik elmondani es megkonnyebulsz. en pl olyan vagyok nekem csak jol esik ha elmondja valaki a problemajat es jolesik ha akat szoban is tudok segiteni.de most ki hogy erti a kerdest erted? valaki lelki szemetesnek erti,valaki meg lehet hogy tudja hogy hogy ertem a dolgokat. hobbit meg nem tudok keresni mert jelen pillanat a gyermekemmel vagyok,majusban lesz 2 eves.majd idovel keresek. es csak a parommal vagyok itthon de o vele nem tudok csajos dolgokrol beszelni.
2015. jan. 9. 15:26
 7/9 anonim ***** válasza:
A játszótéren nem tudsz ismerkedni? Azon felül ilyen helyzetben max. valamilyen fórumon érdemes próbálkozni.
2015. jan. 9. 16:47
 8/9 A kérdező kommentje:
probalkoztam mar de hat eddig nem nagyon sikerult volt olyan aki mar huzodott tolem mert kutyat tartok gyerek mellet. tudsz segiteni milyen forum az?
2015. jan. 9. 20:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Menj el egy templomba és add ki mind azt amit ki szeretnél mondani, ha sikerül megkönnyebbülnöd, az jó, ha meg nem, akkor nézz valami más után. Keress esetleg egy fiú barátot. Üdv!
2015. jan. 9. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!