22 eves lany vagyok, budapesten elek, es igaz baratnot szeretnek keresni. Hol tudok, esetleg van valaki aki szinten keress?
En kennek a baratnod,de ket dolog az akadalya.
Bekes megyei vagyok es fiu.
22 évesen már sejthetnéd, hogy nők között nincs igaz barátság. Meg te amúgy sem barátnőt keresel, csak lelki szemetest a fentiek alapján.
Mondjuk így a semmiből pláne nehéz lesz olyat találni, aki érdeklődik a dolog iránt, szimpatizáltok is egymással meg minden, kezdetnek mondjuk végiggondolhatnád, van-e azon túl valami érdemleges az életedben, hogy van egy gyereked, mert ez még annyira nem határozza meg az egyéniségedet. Keress valami hobbit, annak kapcsán már legalább neten lehet hasonló érdeklődésű emberekkel beszélgetni, még jobb, ha valami olyan a hobbid, ahol személyesen meg kell jelenni és beszélgetni emberekkel. Aztán talán lesz olyan, akivel az idők során jó barátságot sikerül kötnöd.
A fentiek alapján még esetleg azt javaslom, hogy a játszótéren beszélgess az anyukákkal, mert nálad perpillanat ennyi a szempont. De szerintem nem kizárólag a gyerekről kéne hogy szóljon az életed, úgyhogy ez elég bukott terv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!