Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek jogosan vagyok...

Szerintetek jogosan vagyok kiakadva, hogy a barátnőm, ugyanolyan parfümöt használ, mint én?

Figyelt kérdés
Ez egy nagyon drága parfüm.

2015. jan. 7. 17:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Húbazzeg irigylem a problémáid...
2015. jan. 7. 18:38
 12/17 A kérdező kommentje:
#11 Nem csak ez van, a többit nem írom ki.
2015. jan. 7. 18:40
 13/17 anonim ***** válasza:

Hát a barátnők idővel felveszik egymás szokásit,ízléseit. Mivel sokat vannak együtt.

Nekem például tetszik barátnőm öltözködési stílusa,de csak hasonlóan öltözök.Ugyan olyat nem vennék fel. Bár volt,hogy sikerült ugyan olyan pólót vennem.Ezen mi csak nevettünk egy jót.

Nekem is volt egy parfümöm ami megtetszett neki és olyat vett,nem érdekelt.Ha neki is tetszik miért ne?

Zene ízlésben is ő is hallgat olyat amit én és én is olyat amit ő.

Van mikor az a kedvenc zenéje pont ami az enyém is lett.

Mi ezeken mind mind nevetünk :D

Ha meg másban utánoz ami durvább akkor minek vagytok barátnők? Meg ha annyira zavar miért nem beszélsz vele?

2015. jan. 7. 19:04
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha már ilyen gondok vannak veled(IGEN,VELED!!) akkor itt már rég nem lehet beszélni semmiféle barátságról!!!:)
2015. jan. 7. 20:30
 15/17 A kérdező kommentje:
De lehet.:)
2015. jan. 7. 20:49
 16/17 anonim válasza:
100%
Szerintem feleslegesen hergeled magad, végül is tömegcikkről van szó. Ha neki is tetszik, és hordja, hát tegye. Nem Őt, hanem Téged zavar. Érdemes saját részedre egyedibb nem tucatillatot választani, ami egyéniségedhez is jobban illik talán. Gondolom a barátnőd is más személyiség mit te. Az illatok meg mindenkin másképp hatnak, így más a te bőrödön is, meg az övén is.
2015. jan. 21. 17:05
 17/17 anonim válasza:
Persze,hogy ha direkt idegesítés miatt csinálta akkor lehet,hogy van oka mért harakszol,de akkor sem kell kiakadni ilyeneken,meg kell beszélni és kész,hanem akkor az előttem levő válaszadok igazságát nyomatékosítom!
2016. febr. 11. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!