Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ezt miért csinálják velem?

Ezt miért csinálják velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma van a születésnapom, és az egész osztályomból egyetlen embernek sem jutottam az eszébe, pedig a Facebook kiírja, hogy ma van. Nagyon rosszul esik, mert jó viszonyban vagyok az osztálytársaimmal, és én is mindenkit meg szoktam köszönteni.

Másrészt most láttam, hogy az unokatestvérem 3 perce posztolt valamit, és az eszébe sem jutok...

(Hát akkor boldog születésnapot nekem ennek tudatában!😭😞😖)

Szerintetek miért csinálják ezt velem???

2015. jan. 3. 14:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Még ne add fel a reményt. Lehet, hogy lesz, aki úgy van vele, hogy inkább hétfőn a suliban személyesen köszönt meg. Megmondom őszintén én nem szeretek facebookon köszöntőt írni senkinek, mert úgy is hatezer "Boldog szülinapot!" kiírás lesz aznap az idővonalán. Ha mégis írok valakinek, akkor azt privátban teszem és kicsit hosszabb szöveggel.
2015. jan. 3. 15:56
 12/15 A kérdező kommentje:
Mégegyszer köszönöm szépen nektek a sok-sok segítséget, és kívánom, hogy veletek soha ne forduljon elő ilyen! Legyen szép estétek!:-)
2015. jan. 3. 21:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Boldog szülinapot!! :) Ne foglalkozz velük, legközelebb te se köszöntsd fel őket.
2015. jan. 3. 21:56
 14/15 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, köszi!:-)
2015. jan. 4. 18:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Azóta se írt senki? :(
2015. jan. 4. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!