Mit csináljak a barátaimmal ha ilyenek velem? (többi lent hosszú )
Na szóval elég hosszú....
Az van hogy a barátaimban kicsit csalódtam ..
Nem rég még minden jó volt...
"Összejöttem" egy fiúval és ebbe a fiúba szerelmes (állítólag csak volt ) egy lány aki nekünk(nekem meg srácnak ) eléggé bekavart már nem egyszer de szerencsére megtudtuk beszélni...
Ezt a lányt kb 2 hete még az össze barátom utálta kibeszélték nekem meg hasonlók... az egyik barátnőm beszélgetett vele facen elég sokat a "fiúmról " meg rólam és eleinte.a barátnőm mindent vissza mondott nekem hogy miket írogatnak...
Aztán múlt héten nem mentem suliba és ezen a héten meg már olyan furcsák voltak a barátaim... kérdeztem a barátnőmet hogy szoktak e még rólam meg a fiúmról beszélni és azt mondta hogy nem.. ezt el is hittem neki csak amikor oda adta a teloját (hogy küldjem át magamnak a zenéket ) beadta a messengert hogy írtak neki és felnyitottam és (tudom hogy nem szép dolog ) de beleolvastam és a barátnőm elég sokat hazudott nekem ...de ezt ő nem tudja hogy tudok az üzikről...
És már azt vettem észre hogy a barátaimmal is puszival köszön (mint én ) és minden szünetben ott lóg rajtunk és be nem áll a szája mindenkihez benyalta magát..
Van egy srác tavaly "jártam " vele és ez a csaj (aki benyalta magát )
Most össze jöttek ami különösebben nem zavar (legalább leszáll a mostani fiúmról )
Csak épp az a bajom hogy direkt előttem ölelgetik egymást meg amikor a csaj ott van velünk akkor is folyamatosan a volt barátomról beszél hogy így meg úgy ami kezd idegesítő lenni.
És a barátnőm (aki hazudott ) már folyamatosan csak róluk beszél ami nagyon idegesít nem nagyon érdekel hogy mi van velük de már unom.. és ami zavar az az hogy a barátnőm arra megy hogy féltékeny legyek -_-
Pár napja kicsit bunkózok hogy vegyék már észre hogy van valami bajom ...de nem volt nagy sikerem...
Most már rám sem írnak a barátaim meg suliban sem nagyon foglalkoznak velem ez a csaj teljesen át vette a helyem és az össze fiú barátomat is elvette meg a barátnőimet.is és nem tudom mit tegyek
Mert szerintem nekik kéne valamit csinálniuk (tudják hogy idegesít a csaj )
Én nem azt mondom hogy nem barátkozhatnak olyannal akit én nem bírok mert a 2 nem függ össze csak azért szerintem nem kéne lesza***ni a régebbit ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!