Miért viselkedik így a barátom?
Én nő vagyok, van egy nagyon jó barátom már sok éve, aki pasi. Nagyon jó a kapcsolatunk, szinte mintha báty és hug lennénk. Pár hete furcsán viselkedik, mintha féltékeny lenne, de ő azt mondja nem az. Ilyenkor duzzog, szemrehányást tesz. Tegnap közös buliban voltunk. Mindenki piás volt kicsit, ő is, máskor ő soha nem iszik. Én a férjemmel elvonultam picit.. Megkívántuk egymást na. Aztán később kérdőre vont, hogy hol voltunk és mit csináltunk, mert vagy 20perc is volt az, ő figyelt ám engem hogy Meddig vagyok oda vele. Na én elmeséltem neki hogy mi történt, erre ő már duzzogott, meg részleteket kovetelt. Kérdeztem mi baja, meg hogy mit érdekli őt a részletek? Erre ő, hogy az nekem milyen jó lesz ha elmesélhetem. Nem is értettem ezt a fura össze vissza beszédet, de rá hagytam. De csak piszkált ezzel tovább, beszólogatott, meg megbántott. Mindig kérdezgettem mi baja, de csak azt hajtogatta hogy felejtsem el és zárjuk le a témát. Én le is zartam meg témát váltottam, de csak folytatta. Erre én már nagyon kész voltam, rosszul esett hogy folyton odaszurkál és megbánt, és ekkor már kifakadtam, hogy de hisz ő a férjem. Erre ő: Ez igaz, de attol még szarul esik. És azt is mondta hogy haragszik rám és ez el is tart egy darabig...
Ezután otthagytam. Délután meg már írt, jópofizott és azt mondta már nem haragszik és elnézést kér ha megbántott.
Mi a fene baja volt tegnap??? Nem beszel erről semmit. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!