Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez a barátkozás dolog csak...

Ez a barátkozás dolog csak nálam működik így?

Figyelt kérdés
Vannak barátaim, nevetünk együtt meg minden, de komoly dolgokról nem tudok velük beszélgetni. Nem szeretem odaadni nekik a telóm, mert van, hogy leszólják a zenéimet, ők ketten eljárnak helyekre, de engem sokszor nem hívnak, pedig csak egy lépcsőházzal lakok arrébb. Hiányzik egy barátnő, akivel fesztelenül tudok viselkedni, tetszenek neki a zenéim, tánckoreográfiákat találunk ki, mint a filmekben, meg lehet velük komolyan beszélni, ha nem beszélünk, akkor sincs kínos csönd, és ugyanolyan fontos vagyok neki, mint ő nekem....
2014. dec. 31. 10:51
 1/3 anonim ***** válasza:

A barátaimnak általában én szoktam felhozni komolyabb témákat. Aki vevő rá, az nekem is általában megnyílik vagy lehet vele ilyenekről beszélni. Persze nem sok ilyen ember van. Kb 2 a barátaim közül. A többiekkel csak úgy elvagyunk, jól érezzük magunkat.

Akivel teljesen el tudom engedni magam - és nem sértődik meg rajta, hanem ő is visszaoltogat :D -, olyanból nem sok van, sőt... Kb 5 évente 1.

A buliba elhívogatás. Ha nem hívnak, hívd el párszor őket te, érezzétek jól magatokat. Utána majd ők is hívni fognak ;) (Nekem megint 1 vagy 2 bulis barátom van, a többieket nem lehet rávenni, vagy néha elmennek nélkülem, mondjuk ők srácok, én lány vagyok és csajozni akarnak, úgyhogy érthető miért nem mindenki hív :D)

2014. dec. 31. 12:21
 2/3 anonim válasza:
Nyugi, nálam is ez volt. Én is akartam egy olyan barátot, aki ugyan olyan mint én. Aztán rá jöttem, hogy ez felesleges. Majd fogsz találni egy rendes barátot, aki megért és nem csak röhögni lehet vele. Addig ismerkedik sokat, menj el táborokba (ha van rá keret). Hány éves vagy amúgy?
2015. jan. 1. 14:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy normalis meleg barat kell neked^^
2016. okt. 30. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!