Itt a Gyakorikérdéseken mindenki tegez mindenkit?
Figyelt kérdés
2014. dec. 30. 21:18
1/7 anonim válasza:
Nem, néha van aki magáz, de ez a ritkább. Az internetes fórumokban már a 90-es években elterjedt a tegezés, mivel akkoriban több volt a fiatal, mint az idős ember a gépek előtt gondolom.
2/7 anonim válasza:
Én szeretnek egy nőnemüvel magazodva beszelgetni,de nem igen vallaljak
3/7 anonim válasza:
Nos igen, mert sokkal egyszerűbb és természetesebb mindenkivel tegeződni, mint magázódni...
Amúgy itt semmilyen hivatalos ügyet nem szoktunk megbeszélni, szóval simán lehet lazítani ezen :)
4/7 anonim válasza:
Változó szerintem, én sokszor hivatkozok úgy hogy "a kérdező" vagy "xy %-os" esetleg időpontja alapján, és olyan se nem tegezem se nem magázom stílusban válaszolok.
5/7 anonim válasza:
Ha kérdésre válaszolok, akkor vagy igen, tegeződöm, vagy próbálok semleges megoldást találni. Viszont ha magánlevelezek itt valakivel, akkor automatikusan magázódok, de váltok, ha ő megengedi, kezdeményezi a tegeződést.
6/7 anonim válasza:
Én mindig mindenkivel tegeződök itt.
Eddig senki szólt érte :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!