Ti mit szólnátok ha legjobb barátnőtöktől csak egy tusfürdőt és egy dezodort kapnátok?
Figyelt kérdés
Régóta legjobb barátnők vagyunk. Én vettem neki egy drága könyvet amit kinézett.
Én meg csak egy tusfürdőt és egy dezodort kaptam.Szeretem azt az illatot,örültem neki.
De tőle kicsit többre számítottam.Barátnőnek elég snassz ajándék egy ilyen,szerintem.
Azért én elég sokat kutakodtam a könyvét,mert nem rég jelent meg.Másik városba kellett érte utaznom.
2014. dec. 28. 12:22
21/21 A kérdező kommentje:
Hát igen. Egy olyan személynek aki jó barátnőnk szerintem megérdemelné,hogy egy egyedibb,személyesebb dolgot kapjon.Nem pedig egy tucat holmit.
Ő mondta az ajándék átadásakor,hogy nem arra céloz,hogy büdös vagyok csak neki is tetszik ez az illat.Meg gondoltam,hogy ezek hasznosak.Na meg persze mint írtam már,nem volt ajándék ötlete.
2015. jan. 6. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!