Hogyan szerezhetnek baratokat a mai vilagban?
Figyelt kérdés
13 eves vagyok, a szuleim valasa ota erettebb, mint a korombeliek, es sajnos ez olyan problemakhoz vezetett, hogy nincs olyan IGAZI baratn. Akik voltak azokmal ossgevesztem, mert nem ertettek es szinte rohogtek a gondjaimon, es gyakori tema voltam amikor nem voltam ott. Csakhogy most igy nincs senki akivel bizalmasan tudnek beszelgetni. Facebookom meg ilyenek nincs, iskolamban meg ugymond minden lehetosegemet kimeritettem. Hol/hogy tudnekbaratokat szerezni? (ez erdekes kerdes de vegso elkeseredesemben gondoltam megkerdezem :D)2014. dec. 27. 22:25
1/2 anonim válasza:
13 éves vagy, semmi sincs veszve, rengeteg lehetőség áll előtted. Elmehetsz délutánonként sportolni vagy vmilyen szakkörbe vagy olyan helyre ahol jól érzed magad, szereted azt amit csináltok és így lesz egy olyan légkör ahol a barátok automatikusan jönnek. De később középiskolában nagy eséllyel lesznek barátaid, szóval nem kell félni :)
2/2 anonim válasza:
Én is hasonló vagyok, csak 14 évesben. :D
Ha gondolod, beszélgethetünk. :)
Nekem nem váltak, hanem apám egyszerűen lelépett, miután megszülettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!