Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van az ha a nőknek...

Miért van az ha a nőknek pasijuk van akkor szarnak mindenre mér ilyen hülyék? Atól mert van pasid még nem kel leszarnod a baráti társaságodat mindent megtesznek a pasiuk kedvéért nem járnak ki bulizni miért?

Figyelt kérdés

2014. dec. 27. 01:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Egyik kommentelő!!Neked nincs szád,hogy elküldj vkit?

Én szingli létemre is lekoptatom a pasikat,mert nem szeretnék ismerkedni.

Amúgy az utcán is betalálhatnak idióták akik kikezdenének velünk nőkkel.Nem kell ahhoz discoba menni :D Szóval lényegtelen.

Persze a discozásból ki lehet nőni. De léteznek beülős helyek,amik nyugisabbak és speciel a 40x éves szüleim is szívesen ülnek be,anyum is elszokott menni a barátnőivel.Szórakozni,kikapcsolódni mennek!!! De ott is oda jöhet néhány pasi.A lényeg le kell őket koptatni! De jobban belegondolok szinte bárhol betalálhat néhány pasi.Csak discóba több az esély,mivel részegek.

És még mindig nem az a baj,hogy barátod van,hanem az hogy lehet párkapcsolatban is úgy élni,hogy bárhová elmehetsz.

Vagy ha egyik fél nem engedi a másikat,akkor nem bízik meg benne. Az meg gáz egy kapcsolatba,mert bizalomra épül mindenféle kapcsolat,legyen az barátság vagy párkapcsolat!!

12:15 voltam

2014. dec. 28. 11:45
 22/22 A kérdező kommentje:
Igyvan erre gondoltam énis.
2014. dec. 28. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!