Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van az ha a nőknek...

Miért van az ha a nőknek pasijuk van akkor szarnak mindenre mér ilyen hülyék? Atól mert van pasid még nem kel leszarnod a baráti társaságodat mindent megtesznek a pasiuk kedvéért nem járnak ki bulizni miért?

Figyelt kérdés

2014. dec. 27. 01:20
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Azal énis egyetértek ha van párod vele gyere ki DE néha igenis kel az hogy csak csaj buli és nem azért mert pasizni akarok vagy akarunk hanem mert barátnők vagyunk és jó néha csak 3 lennni. Na dehogy csak a nő a pasinak éljen az szerintem gyilkos énis 6 éve kapcsolatban vagyok együtt is élünk nem érzem azt hogy rosszul választotam volna sőt a párom a világot oda adná nekem de attól még nem hanyagolom el a barátnőeimet és szerintem egy igaz barátot ezerszer nehezebb találni mint pasid abból van elég, plusz lehet hogy most azt hiszed megtaláltad az igazit két év mulva viszont szakitotok na akkor milesz??? ha a barátaidat elhanyagolod és én itt most nem az álszent bulizos barátnőkre gondolok mert abból is gyorsan lehet ulyat találni nekem egy férfi soha nem lesz mindenél fontosabb mert ha vége lesz nem marad semmim.
2014. dec. 27. 15:42
 12/22 A kérdező kommentje:
12 15 na pont erről irtam énis végre valaki megirja nem az a baj hogy van barátod de könyörgöm nem kel minderől megfeledkezni és úgy viselkedni mint egy kutya.
2014. dec. 27. 15:45
 13/22 anonim ***** válasza:

nem látunk bele senki kapcsolatába. lehet betegesen féltékeny a barátja, és nem engedi hogy nélküle beüljön a csajokkal. az ilyen tényleg nem normális ha bennem ennyire nem bízna a barátom, hogy a lányokkal se mehetnék el, biztos csalódott lennék.

én csak lány buliba is elengedném a barátom, mert ismerem annyira, hogy nem csalna meg. nekem is van, hogy csak fiúkkal vagyok körülvéve(nem buli) , de meg sem fordul a fejemben, hogy megcsaljam.

szóval szerintem amit írtál, hogy " mindent megtesznek a pasiuk kedvéért nem járnak ki bulizni" ez a pasi féltékenysége miatt van. ha gondolod világíts rá a barátnődnél erre.

2014. dec. 27. 15:57
 14/22 anonim ***** válasza:

Én se mondom azt,hogy az a baj ha vki párkapcsolatban él.Csak ahogy élnek. Vki úgy fogja ezt fel,hogy ha barátod van már ne csinálj semmit,mert bűn,mert mit fog szólni.

De a pasinak mindent lehet. A nőnek semmit. Valaki ezt nem gondolja át!!

De ha vki szeret úgy élni,hajrá. Csak ha van igaz barátod azt sem kéne eldobni.

Meg az időre haza érés is kicsit ki szokott készíteni. Jajj haza jön kajával kell várni.

Baz+ életképtelenek a pasik némelyik nő szerint?

1x-2x szerintem tud magának is össze dobni egy szendvicset vagy melegíteni kaját.

Minek pontosan haza érni.

Ezeket sose fogom tudni megérteni.

De akinek jó így élni éljen így.

Igaz barát meg még annyira nem terem a fán,mint pasi.

Pasit is nehéz találni,de több az esély mint igaz barátot.

Akinek meg csak bulizós bnői vannak akkor azok nem is igazi barátok.

Érdekes én nem fordulok el barátnőmtől amiért nem voltunk bulizni kb fél éve amióta a párjával együtt van.

2014. dec. 27. 16:00
 15/22 anonim ***** válasza:
12:15 voltam
2014. dec. 27. 16:00
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem megyek sehová bulizni a párom nélkül. Milyen az már, hogy egy szórakozóhelyen vagy, aztán más pasik meg betalálnak, el akarnak félhülye részeg idióták vinni egy menetre (legalább is próbálkoznak), meg körülötted legyeskedő bepróbálkozós idegen hülyékkel jópofizni, miközben van párom. Nekem ez annyira... Meg ha van párom, akkor megváltozik a fontossági sorrend és ez természetes. Ez az élet rendje, mindenkinek kialakul a saját kis otthoni légköre, később családalapítás stb. Nem 16 évesek vagyunk már, hogy kérünk pénzt anyutól diszkóra leinni magunkat. Az ember egy idő után igen is kinő ezekből.
2014. dec. 27. 22:52
 17/22 A kérdező kommentje:
Utolsó még mindig nem érted a lényeget atól mert van barátod még nem kel mindent feláldozni én erre céloztam és nem arra hogy részegen flangájunk a disckoba. A barátságot igenis megkel tartani mert soha nem tudhatod hogy medig lesz barátod. Érdekes hogy ezt a pasik tudják viszont a nők 99 százaléka nem milesz minden olyan kometlővel ha nem lesz pasitok???? ti miatatok nézik le a női nemet mert életelenek vagytok csak a pasi semmi más ezért még máig a férfiak uralják ezt a világot mert a legtöbb nő igy viselkedik ahogy ezek a komentelők. Nagy baj van már ott ha a férfit mindenél többre tartod egy nő nem ér anyit hogy a ferfi feláldoza magát ugyanúgy egy pasi nem ér anyit hogy mi nők feláldozuk magunkat. Egy valakiért áldoznám az életem az pedig a fiam vagy lányom ha majd egyszer lesz. Ezen gondolkozon el minden komentelő aki szentül védi párját szerelmét.
2014. dec. 28. 04:21
 18/22 A kérdező kommentje:
Utolsó és ha még oda is jönek nincs szád???? nem tudod megmondani hogy huzz inen vagy mi? miért kéne jó pofizni ha ignorál küld el enyire egszerű.
2014. dec. 28. 04:39
 19/22 A kérdező kommentje:
14/18 erről beszélek énis. Nem életképtelen a legtöbb pasi sőt, csak ugy vanak vele minek csináljak kaját ott az asszony madj az megcsinálja egy szoval kihasználja a nőt. Együtt lakunk barátomal főzök énis de soha nem szaladok haza ha ép nem vagyok otthon hogy kiszedjem a kaját hát van keze tudja használni de ő sem várja el ha van időm persze kiszedem neki de ha van más dolgom nem fogok szaladni mint valami hülye hogy jaaj kiszedjem hogy a párocskám egyen kiszedi ő magának enyi.
2014. dec. 28. 04:49
 20/22 A kérdező kommentje:
Bocs 18/19 elirtam.
2014. dec. 28. 04:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!