Miért van az ha a nőknek pasijuk van akkor szarnak mindenre mér ilyen hülyék? Atól mert van pasid még nem kel leszarnod a baráti társaságodat mindent megtesznek a pasiuk kedvéért nem járnak ki bulizni miért?
nem látunk bele senki kapcsolatába. lehet betegesen féltékeny a barátja, és nem engedi hogy nélküle beüljön a csajokkal. az ilyen tényleg nem normális ha bennem ennyire nem bízna a barátom, hogy a lányokkal se mehetnék el, biztos csalódott lennék.
én csak lány buliba is elengedném a barátom, mert ismerem annyira, hogy nem csalna meg. nekem is van, hogy csak fiúkkal vagyok körülvéve(nem buli) , de meg sem fordul a fejemben, hogy megcsaljam.
szóval szerintem amit írtál, hogy " mindent megtesznek a pasiuk kedvéért nem járnak ki bulizni" ez a pasi féltékenysége miatt van. ha gondolod világíts rá a barátnődnél erre.
Én se mondom azt,hogy az a baj ha vki párkapcsolatban él.Csak ahogy élnek. Vki úgy fogja ezt fel,hogy ha barátod van már ne csinálj semmit,mert bűn,mert mit fog szólni.
De a pasinak mindent lehet. A nőnek semmit. Valaki ezt nem gondolja át!!
De ha vki szeret úgy élni,hajrá. Csak ha van igaz barátod azt sem kéne eldobni.
Meg az időre haza érés is kicsit ki szokott készíteni. Jajj haza jön kajával kell várni.
Baz+ életképtelenek a pasik némelyik nő szerint?
1x-2x szerintem tud magának is össze dobni egy szendvicset vagy melegíteni kaját.
Minek pontosan haza érni.
Ezeket sose fogom tudni megérteni.
De akinek jó így élni éljen így.
Igaz barát meg még annyira nem terem a fán,mint pasi.
Pasit is nehéz találni,de több az esély mint igaz barátot.
Akinek meg csak bulizós bnői vannak akkor azok nem is igazi barátok.
Érdekes én nem fordulok el barátnőmtől amiért nem voltunk bulizni kb fél éve amióta a párjával együtt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!