Kisselizabeth55510 kérdése:
Nincs valakinek kedve beszélgetni? 13/l
Figyelt kérdés
mostanában eléggé rosszul érzem magam :( magányos vagyok: ( jól esne valakivel beszélgetni! :)
kort légyszi írjatok!!
2014. dec. 26. 19:33
1/8 anonim válasza:
Lévén 23 éves vagyok és fiú feltételezem nem az én társaságomra vágysz meg még nagyjából pedofíliával is vádolnának, ha hirtelen túl jóban lennénk :D
2/8 anonim válasza:
Ha gondolod nekem irhatsz:) 21/L
3/8 anonim válasza:
Nekem lenne.. :) Ha gondolod én szívesen beszélgetnék veled. :3
14/f
4/8 anonim válasza:
Amíg van krémes a hűtőben van jobb dolgom is. :D Mellesleg csatlakozom az elsőhöz.... :D
5/8 anonim válasza:
Hű, most ennék egy krémest...De azért szívesen beszélgetek veled, mostanában úgyis nyithatnék egy lelki segélyszolgálatot. 18 éves vagyok és lány, ha ez megfelel a feltételeidnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!