Mit mondhatnék neki?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aivel rosszba vagyok mert utál azért mert en valakivel joba vagyok. sokszor elmondtam neki hogy en sem utalom ot azert mert a baratojevel rosszba vagyk, de ő megis haragszik vagy nem tudom. nem igazán ertem hogy miert. nem ez a leyeg. most ram irt feszbukon hogy mi a helyzet. mintha elotte amugy nem ordibaltunk volna egymassal egy csomot buszon stb. kene valami frappans valasz amibol sut hogy ennyire szanalmas amit csinal es hogy azert az nem igy meg hogy egyszer utal utana meg jopofizik. irjatok valami hasznalhato valaszlehetőséget legyszi:D2014. dec. 26. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!