Féltékeny vagyok a barátnőmre, mit tegyek?
Én egyszer ez miatt gerjesztettem egy veszekedést.Akkor tudtam meg,hogy a féltékenység nem csak a párkapcsikat de a barátságokat is tönkre teheti.
Nekem is legjobb barátnőm beköltözött BP-re.Párjához.Aztán a melóhelyen sok új barátja lett. Én ezen nagyon kiakadtam.Hogy sokat beszél velük,meg találkozik. Aztán azt mondta,hogy nagyon hülye vagyok, ha nem én lennék a legjobb akkor nem hívna,nem keresne annyit. Az,hogy velük is találkozik,beszélget nem jelent semmit. Az ember társas lény. Aztán azt is elmondta,hogy mivel több mint 1 éve ismerjük egymást,legjobb barátnők vagyunk és tudom az egész életét.Nem cserélne le senkiért sem egyik napról a másikra,bennem bízik meg.
Aztán ezt megértettem,persze néha megy a féltékenykedés,de azt magamba fojtom,mert nem akarok veszekedést.El fogadtam azt,hogy barátnőm egy olyan személy,hogy könnyen szerez barátokat,hamar megszeretik őt.Időnként nehéz vissza fognom magam.Engem is zavar az,hogy pl: beszélnék vele,de azt mondja bocsi később,mert x-el van. De aztán mindig felhív ha már nincs senkivel.
Ami jó lehet,hogy te is ismerkedj és ne csak legjobb bnőddel legyél elfoglalva. Sajna nekem csak ő van.Így elég nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!