Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Féltékeny vagyok a barátnőmre,...

Féltékeny vagyok a barátnőmre, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Legjobb barátnők vagyunk, mindig együtt csinálunk valamit, pl utazunk, bulizunk, stb. Most lett egy új barátja, nincsenek együtt, de viszonylag sokat találkoznak, ami engem nagyon zavar. Tudom, hogy soha nem cserélne le engem, de zavar. Hogy tudnám elterelni a gondolataimat?
2014. dec. 23. 20:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerezz te is egy másik barátot is! :)
2014. dec. 23. 21:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Én egyszer ez miatt gerjesztettem egy veszekedést.Akkor tudtam meg,hogy a féltékenység nem csak a párkapcsikat de a barátságokat is tönkre teheti.

Nekem is legjobb barátnőm beköltözött BP-re.Párjához.Aztán a melóhelyen sok új barátja lett. Én ezen nagyon kiakadtam.Hogy sokat beszél velük,meg találkozik. Aztán azt mondta,hogy nagyon hülye vagyok, ha nem én lennék a legjobb akkor nem hívna,nem keresne annyit. Az,hogy velük is találkozik,beszélget nem jelent semmit. Az ember társas lény. Aztán azt is elmondta,hogy mivel több mint 1 éve ismerjük egymást,legjobb barátnők vagyunk és tudom az egész életét.Nem cserélne le senkiért sem egyik napról a másikra,bennem bízik meg.

Aztán ezt megértettem,persze néha megy a féltékenykedés,de azt magamba fojtom,mert nem akarok veszekedést.El fogadtam azt,hogy barátnőm egy olyan személy,hogy könnyen szerez barátokat,hamar megszeretik őt.Időnként nehéz vissza fognom magam.Engem is zavar az,hogy pl: beszélnék vele,de azt mondja bocsi később,mert x-el van. De aztán mindig felhív ha már nincs senkivel.

Ami jó lehet,hogy te is ismerkedj és ne csak legjobb bnőddel legyél elfoglalva. Sajna nekem csak ő van.Így elég nehéz.

2014. dec. 24. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!