Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátság vagy több? Vagy csak...

Barátság vagy több? Vagy csak én akarok többet?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen, ahol dolgozok, van egy srác, akivel jóban vagyunk (kezdődő barátság, ha van ilyen...) kb. 2 hónapja küldött nekem egy pózolós képet, amin látszik a hasa, és ez beindította a fantáziámat. Beszéltem vele négy szem közt, hogy ezt a képet miért küldte. A válasz "Csak úgy". Megkérdeztem azt is, hogy mit akarunk egymástól. Nagyon kedvel engem, mint barát.. Nos én már sajnos nem tudok, úgy ránézni, mint barátra...

Adtam magamnak egy kis időt, hogy hátha ez csak egy múló szeszély, de nem akar múlni...

Azóta is sokat beszélgetünk, de ha olyan napja van, akkor nem is vesz rólam tudomást. De néha zavarba jövők, ahogy nézni szokott rám... Amit én szeretnék, hogy több legyen köztünk mint barátság, de nem akarok komoly kapcsolatot, csak olyat, hogy mindketten jól érezzük magunkat...

Beszéljek vele még egyszer? Félek, hogy elutasít. Mit tegyek?

2014. dec. 19. 10:57
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz beégni, jobb, ha hagysz még magadnak egy kis időt, hogy jobban megismerd. Velem is volt úgy, hogy kezdetben többet láttam bele a dologba, de aztán ahogy lassan megismertem a srácot, rájöttem, hogy tényleg csak kedvel. Egyelőre csak figyeld a reakcióit, és figyeld azt is, hogy hozzád képest másokkal hogyan viselkedik.

Adhatod alá a lovat, de csak óvatosan, vigyázz, hogy ne csinálj magadból bolondot. Vannak olyan típusú pasik is, akiknek egyszerűen csak ilyen a természetük, de vannak olyanok is, akik a lelkük mélyén szeretnének többet, de nem képesek egy bizonyos szintnél tovább eljutni. Még akkor sem, ha alapból közvetlenek. Az ilyeneknek lehetne elkapni a grabancát, de hát nem tudhatjuk, hogy hagyná-e, nem látni bele a fejükbe.

2014. dec. 19. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!