Barátságból párkapcsolat lehetséges?
Figyelt kérdés
Nagyon jó barátság van én és egy lány között. Mintha testvérek lennénk. Van ilyen hogy hosszú testvéries barátság szerelemmé alakuljon?2014. dec. 19. 09:21
1/6 anonim válasza:
Igen, előfordul, hogy egy idő után mindkét fél másképp érez a másik iránt. Ha jól sejtem, te már másképp érzel iránta, nyilván itt azon volna a hangsúly, hogy a lány hogyan érez irántad. Mert nyilvánvaló, hogy párkapcsolat csak olyan barátságból lehetséges, ahol mindkét fél érzelmei átalakulnak szerelemmé.
2/6 anonim válasza:
Persze, hogy lehetséges! Hajrá! :)
4/6 anonim válasza:
Ja, csak ha szakítotok, akkor eléggé sz@r lesz utána..
5/6 anonim válasza:
Persze, hogy lehetséges, de én nem tenném kockára ezt a jó barátságot... Most nagyon jó barátok vagytok, gondolom mindig mindenben segítitek egymást, ha össze jöttök és vége akkor oda egy nagyon jó barátságnak. Ez az én véleményem, de te tudod.
20/F
6/6 anonim válasza:
Lehetséges!
Velem/velünk megtörtént...
Majd tízen egynéhány év múlva szét és újra barátság! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!