Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátságból párkapcsolat...

Barátságból párkapcsolat lehetséges?

Figyelt kérdés
Nagyon jó barátság van én és egy lány között. Mintha testvérek lennénk. Van ilyen hogy hosszú testvéries barátság szerelemmé alakuljon?
2014. dec. 19. 09:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, előfordul, hogy egy idő után mindkét fél másképp érez a másik iránt. Ha jól sejtem, te már másképp érzel iránta, nyilván itt azon volna a hangsúly, hogy a lány hogyan érez irántad. Mert nyilvánvaló, hogy párkapcsolat csak olyan barátságból lehetséges, ahol mindkét fél érzelmei átalakulnak szerelemmé.
2014. dec. 19. 09:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehetséges! Hajrá! :)
2014. dec. 19. 09:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem lenne példa nélküli. :)
2014. dec. 19. 09:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja, csak ha szakítotok, akkor eléggé sz@r lesz utána..
2014. dec. 19. 10:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehetséges, de én nem tenném kockára ezt a jó barátságot... Most nagyon jó barátok vagytok, gondolom mindig mindenben segítitek egymást, ha össze jöttök és vége akkor oda egy nagyon jó barátságnak. Ez az én véleményem, de te tudod.

20/F

2014. dec. 19. 17:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Lehetséges!

Velem/velünk megtörtént...

Majd tízen egynéhány év múlva szét és újra barátság! ;)

2014. dec. 19. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!