Milyen verset irjak egy nálam sokkal menöbb gyereknek a suliban?
Figyelt kérdés
2014. dec. 19. 03:30
2/2 anonim válasza:
Őszintén... a kötelező versírás az osztálytársunkról ajandékba... nos nincs nagy művészeti értéke, így nem biztatlak arra, hogy legyen túl frappáns. Az meg, hogy menő csak egy dolog. Én se voltam menő, s nem is akartam abban a formában menő lenni.Engem mindig is zavart ha valaki azért népszerű, mert erősebb a többieknél és ezt fel is használja, az ilyen gyenge jellem.Ha valaki azért menő, mert jó cuccaik vannak vagy gazdag nem érdekelt, mert tudtam azért ő semmit se tett,s ha vitte is valamire az életben azt sem csak magának köszönheti.Ha valaki azért menő mert sokak szerint helyes na bumm, biztos lesz olyan akineked mindenkinél jobban tetszik és annak pont te fogsz tetszeni. Ezeket azért írtam le, mert kiemelted a mondandóddal a menő jelzőt,ami önbizalom hiányra utal. Tegyél meg mindent, hogy sikeres legyél abban amit szeretsz és egy nap te leszel a menő és nem a suliban, hanem az életben. :) Minden jót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!