Egy életre elintéztek a barátaim, nem mehettek a blogunk közönségtalálkozójára mint szerkesztő. Mit csináljak?
Csinálunk három éve egy blogot, szerveznek egy közönségtalálkozót. És engem nem hívtak meg, és nekem is szerepem volt abban, hogy ez a blog sikeres legyen.
Erre nem hívnak meg, mert nem előnyös a külsőm, beszédhibás vagyok, meg hajlamos vagyok dühkitörésekre. Ja, meg elmehettek, de mint a közönség része. Ez szégyen, és igazságtalanság!
Nézd, ha ők így elbántak veled, te fogd magad, és a megkérdezésük nélkül szüntesd meg a blogot... Ha már ilyen korrektek ők is veled, te is simán csinálhatsz ellenük dolgokat..
Vagy az egyszerűbb módja az, hogy leülsz velük, elmondod hogy neked rosszul esik amit művelnek, és lezárod a velük való barátságot...
Szállj ki az egészből, írj egy bucsúbejegyzést, és nyiss új blogot.
Egyébként egy kis OFF: elárulod, hogyan tudtál egy blogot szerkeszteni, amikor pl. következetesen kevered a "mehettek"-et a "mehetek"-kel?
Talán félnek, hogy elrontod az eseményt a dühkitöréseiddel. Az nem normális, ha valakinek dühkitörései vannak. Foglalkozni kell vele és valami megoldást találni, mert ezt senki sem fogja tolerálni.
A mehettek és mehetek meg nagyon mást jelent, kicsit zavarta a leírás megértését :)
Azért nehogy azt hidd, hogy egy blogtól majd most olyan híresek lesznek mint Stallone...
Most lesz ott 30 ember, na bumm.
Amúgy szerintem kamuzol.
Nem hazudok.
Csak úgy fest én már nem vagyok a csapat tagja. És nem részesülhettek a hírnévben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!