Hogyan válasszunk barátokat? Azon kivül, hogy valakit kedvelsz, honnan tudod, hogy épp neme huz le?
Én egy társaságban rá tudok mutatni azokra az emberekre, akikkel biztosan jó barátok lehetnénk. Van valami ismerős kisugárzásuk, amiből tudom, hogy összeillünk. Általában hasonló embereket találok, mint amilyen én vagyok.
Az lehet a problémád, hogy nem ismered magad eléggé ehhez a folyamathoz, esetleg másnak akarsz látszani, mint amilyen valójában vagy.
26 évesen eltilt anyukád a barátodtól? Miért hagyod?
Én azokkal barátkozok, akikkel jól érzem magam.
A lehúzásnál mire gondolsz?
Engem pénzben nem fognak lehúzni. Energiában sem, mert akkor nem barátkozok vele.
Én 22 vagyok,engem is elakartak tiltani legjobb barátnőmtől,túl sokat lógtam vele,többet maradtam ki éjszaka,bulizni kezdtem járni,nekem is felpörgette az életemet. Én meg leültem anyummal és elmondta,hogy azzal barátkozok akivel szeretnék,ha esetleg átvág,bele visz a rosszba akkor tanultam a hibából,többet nem követem el.
De had én válogassam meg kivel lógok és kivel nem.
Hogy ki húz le vagy ki nem az menet közben derül ki.
Nincs rá írva az emberekre,hogy na majd pár hónap és több tízezerrel lehúzlak :D
Először is saját magadat kellene jobban megismerned ahhoz, hogy megtaláld a hozzád illő embereket. Én hiszek a sorsszerűségben és tudom, hogy nem véletlen, hogy a legjobb barátnőm egy napon (de nem egy évben) született a vőlegényemmel. Nyilván nem tudatosan ez alapján választottam, hanem mikor elkezdtünk közel kerülni egymáshoz feltűnt ez a dolog, hogy hmm milyen érdekes. A barátnőmmel sokszor megérzünk egymással kapcsolatosan dolgokat. Egyszerre írunk egymásnak, furcsa érzés ami után kiderül, hogy a másikkal történt valami negatívabb dolog, stb stb.
Azt nem tudtam konkrétan az elején, hogy ilyen jó barátnőre lelek benne, de tény, hogy már az első pillanatban tudtam, hogy szimpatikus nekem, tetszett a kisugárzása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!