Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek mit írjak neki?

Szerintetek mit írjak neki?

Figyelt kérdés
Mikor bekerültem a kórházba bementem egy fiatal doktornőhöz, jó csaj nagyon. Ő volt a kezelő orvosom, ő nyomkodta helyre a kezem, és a névjegy kártyáján az volt írva,hogy posztgraduális traumatológiai mester képzés. De nem ez a lényeg... Meg jegyeztem a nevét. Nagyon aranyos, mosolygós, közvetlen nő, ki nèz kb. 18-20 évesnek. És a lényeg: Bejelöltem facen, de visszautasította, írjak neki szerintetek? Vagy mit csináljak? Persze nem akarok vele összejönni, nevetséges lenne, csak barátkozni. (17/F) amúgy csukló töréssel kerültem be, műtőtek.

2014. dec. 10. 19:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor elnézését kérem. Nem tudom milyen tételről milyen tételről írt, de ez a része nem is nagyon érdekel. Mellesleg "facebookon" a képeimet nem tudja megtekinteni, mert az adatvédelmi beállításom csak ismerősök részére látható. Én amúgy sem akarom zaklatni, azért kértem tanácsot :)
2014. dec. 10. 20:42
 12/13 A kérdező kommentje:
Akkor Ön azt javasolja, hogy ne írjak?
2014. dec. 10. 21:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Visszautasította a bejelölésed, nyilván nem véletlenül. Nem szeretne veled barátkozni, te a betege voltál, ő az orvosod, és nem akar ezen változtatni. Szerintem ne írj neki.
2014. dec. 10. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!