Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek mit írjak neki?

Szerintetek mit írjak neki?

Figyelt kérdés
Mikor bekerültem a kórházba bementem egy fiatal doktornőhöz, jó csaj nagyon. Ő volt a kezelő orvosom, ő nyomkodta helyre a kezem, és a névjegy kártyáján az volt írva,hogy posztgraduális traumatológiai mester képzés. De nem ez a lényeg... Meg jegyeztem a nevét. Nagyon aranyos, mosolygós, közvetlen nő, ki nèz kb. 18-20 évesnek. És a lényeg: Bejelöltem facen, de visszautasította, írjak neki szerintetek? Vagy mit csináljak? Persze nem akarok vele összejönni, nevetséges lenne, csak barátkozni. (17/F) amúgy csukló töréssel kerültem be, műtőtek.

2014. dec. 10. 19:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Lehet annyinak nézett ki, de tuti, hogy nem annyi volt...:D Ha nem jelölt vissza hagyd annyiban a dolgot.
2014. dec. 10. 19:36
 2/13 anonim ***** válasza:
"Szia!" <- Ezt próbáltad már?
2014. dec. 10. 19:37
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát ha elvégezte az orvosit, akkor minimum 23 éves... Szerintem fiatal lennél hozzá. Vissza pedig azért utasított mert valószínűleg a sokadik betege voltál és lehet, hogy nem emlékszik rád vagy csak olyanokat jelöl vissza akit tényleg ismer.
2014. dec. 10. 19:40
 4/13 A kérdező kommentje:
Gondolom tisztában vagyok ezekkel, de szeretnék írni neki még is. Abba kérem a tanácsotokat. 24-25-nél 100% nincs több.
2014. dec. 10. 19:43
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem írtam még rá:)
2014. dec. 10. 19:44
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát akkor csak őszintén. Írd meg neki, hogy ő látott el és nagyon megtetszett neked és van-e kedve találkozni. Vesztenivalód nincs :)
2014. dec. 10. 19:46
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát akkor azt hiszi, hogy ismerkedési (járási) ambicióval akarok közeledni felé.
2014. dec. 10. 19:56
 8/13 anonim ***** válasza:
A legjobb esetben is 26 éves és hidd el nem véletlen utasított vissza. Én orvos vagyok. Ha minden beteg és elmeroggyant bejelöl minket Szerinted mi lenne? Gondolkozz fiam.
2014. dec. 10. 19:57
 9/13 A kérdező kommentje:
Ha orvos, akkor Maga egy idióta. Le becsüli az embereket orvos létére? Képzelje el beszélgettünk tartalmas, értelmes dolgokról. És ha tudni szeretné, villamosmérnöknek tanulok, és hobbi szinten harcművészetet, és filozófiát
2014. dec. 10. 20:26
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem lekezelő voltam csak jobb ha megnézed a dolog másik oldalát is. Nekünk az a dolgunk hogy gyógyítsunl, sokszor olyanokkal is kedvesek vagyunk akikkel nem kéne. Le kell kötnünk a betegek figyelmét amíg dolgozunk. De nem magyarázom. Gondold végig az érem másik oldalát. Ha nem igazolt vissza és erőlteted a dolgot, akkor az már zaklatás. Ami pedig btk. Tétel. Még mellé közfeladatot ellátó személy. Csak neked akartam jót. És itt pont.
2014. dec. 10. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!