Szerintetek barát az ilyen?
Szeptemberben elkezdtem.a gimit. Az előző osztályomból az egyik barátomat ismertem csak a mostani osztályomból. Az első 3 hónap jó volt, sokat nevedgéltünk, beszélgettünk, imádtam a sulit. DE November végétől megváltozott... elhidegült tőlem teljesen, bármit mondtam neki vagy bunkón vagy sehogy nem reagált rá de ez még csak a kezdet , ezek után mindekihez benyalta magát, teszi a nagy gyereket, engem meg le se sz@r. Múlt héten megkérdezt , hogy mellém ülhete én természetesen igent mondtam, kicsit nézelődött majd azt mondta, ez túl elől van űljünk hátrébb , erre én: jó, nézd van ott egy... ekkor közbe vágott: hé Zoli melléd üllhetek...
Ezen fájt, még annyira se tart ,hogy megvárja amíg befejezem a mondatot!?
Sok ilyen dolgot csinált még... Szóval veletek törtènt ehez hasonló dolog? Ha igen mit tettetek utána?17L
Ő is lány? Érdekes egyébként, elég retardált lett. Barátok nem nagyon vagytok jelen helyzetben, már ha előtte is azok voltatok egyáltalán. Lehet csak téged ismert, félt az elején, és ezért volt veled. Ennyi idő után meg már "biztonságban" érzi magát.
Nehéz ennyiből megmondani ettől függetlenül. Szomorú azért ne legyél miatta, nem érdemli meg a rá pazarolt energiát.
Most látom, hogy elég érdekesen fogalmaztam és sok a helyesírási hiba is, na mindegy.
Igen ő is lány.
Bocs!!!! Elírtam! De jót röhögtem! Észre sem vettem! :)
Javítok 15/L :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!