Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kedvesemnek (aki 35 éves)...

Kedvesemnek (aki 35 éves) nincsenek barátnői, barátai, erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Szabadidejét állandóan anyukája és öccse társaságában tölti, ha nem velem van. Előttem csak egy pasija volt, de nem éltek együtt, és nem tartott sokáig.

Dolgozik, majd hazamegy, szinte sehová nem járt, míg engem meg nem ismert. Ha ment is valahová, akkor családtagjaival tette.

Pedig szeret emberek között lenni, könnyen beszélget bárkivel, de ennek ellenére nincs egy barátnője sem. Ismerősei vannak persze (kollégák, volt osztálytársak, stb.) de velük sem jár össze szabadidőben.

Valahogy hiányzik nekem az fajta csajos gondolkodás belőle, amit a barátnők által ismer meg egy nő. (miként kell öltözni, mi a divat, eljárnak tornázni, szépítkezni, stb.) Én mint férfi nem kívánom helyettesíteni ezt a szerepet. :-)

Amúgy nagyon kedves, értelmes nő, sőt, okos. És persze vonzó jelenség!

Számomra kellemetlen, mikor barátokkal fiús programokat csinálunk csajmentesen. Akkor én szórakozom, ő otthon ül...

2014. dec. 9. 11:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem meg fontos, hogy legyenek az embernek barátai, barátnői. De igazi barátnők, amiből elég egy-kettő, ha van. Kérdezd meg tőle, mi ennek az oka, és nem hiányzik-e neki. Azt is mondhatod, hogy te ezt furcsállod.
2014. dec. 10. 18:17
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek, hogy gondolataitokkal bővítettétek nézeteimet! Nagyon hasznos volt!

Magányos pillanatokra természetesen én is vágyom néha. Ezt maximálisan megértem másoknál is! Tiszteletben szoktam tartani nem csak páromnál, de családtagoknál, barátoknál, sőt, még munkahelyen kollégáknál is. (hiszen utóbbi helyzetben is vannak olyan napok, mikor nem szeretne beszélgetni, ill. társaságot az ember. Ha a munkája megengedi, akkor ott is figyelembe kell ezt venni)

Kedvesemet szeretem! Eszem ágában nincs ez miatt elhagyni vagy hasonló buta lépést tenni!

2014. dec. 13. 09:58
 13/13 anonim ***** válasza:

Az aki könnyen tud elbeszélgetni másokkal, szögezzük le hogy nem küzd kapcsolatteremtési problémákkal.

Utálom hogy soha nem gondol bele egy bugyuta ember sem, hogy mi lehet a probléma valódi oka, elárulom :

a többi ember. Ugye hiába megyek én oda csevegni, haverkodni valakihez, ha ő nem nyitott rám. Illemből beszélget velem, de nem kiváncsi rám. Ennyi.

Számos ilyen esetem volt már, van kellő tapasztalatom. Hiába voltam én a nyitott, én a nagylelkű, én a segitőkész, ha a másiknak már alapból megvolt a kis társasága vagy én nem voltam neki szimpatikus.

Másrészt pedig az ilyen visszautasitások nagyon csúnyán porig alázzák a önbecsülést, tehát utána már azért sem fogsz merni nyitni új emberek felé...

Röviden ennyi, remélem világos volt.

2015. jan. 5. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!