Csak én hányok az összes? Barátomtól?
Figyelt kérdés
Csak velem fordul az elő FOLYTON hogy az állítólagos barátaim hátbatámadnak?Én találkozok folyton rossz emberekkel vagy tényleg ilyen rossz szándékú mindenki és túl naív vagyok?2014. dec. 5. 18:24
1/3 anonim válasza:
Nem létezik önzetlen emberi kapcsolat, mert ez az egész egy adok-kapok, így elég sűrűn előfordul...szerintem szokj hozzá.
2/3 anonim válasza:
Igenis létezik olyan, hogy valaki nem csak magára gondol egy barátságban, és ez lenne a normális minden esetben. Rossz társaság, rossz emberek, nem érdemes ezt kifejezetten magadra venni, csak lépj túl rajta, de azt ajánlom, válogasd meg, hogy kiben bízol.
3/3 anonim válasza:
Az, hogy valaki nem csak magára gondol, önmagában még nem jelenti, hogy önzetlen... egyébként kérdezz meg bárkit, köztük magadat is, hogy miért segítesz másokon... Na ugye, hogy jó érzéssel tölt el a jótékonykodás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!