Most komolyan azért törölt le az összes barátom, volt osztálytársan a facebookoos ismerőseim közül, hogy egy másik Niki nevű lány ne lássa, a vezetéknevüket, meg hogy az ismerőseim?
Pedig Niki úgyis tudja mi folyik körülöttem.Látja az én facebookomon régen is látta őket mert nézegette.
Erre összevesz velem az egyik fiú a másik lány aki meg a barátnőm volt követi a letörlésben.Még csak a lánnyal nem is vesztem össze.Nem értem?
szerintem azt akarja írni, hogy egy ismerőse látja a többi ismerősének az aktivitásait és ők ezt nem szeretnék, ezért letörölték a kérdezőt :)
de azért biztosan volt ennek valami más előzménye is, amit nem tudunk ? kicsit nekem ez sántít :P
hát nézd, a magyarok átlag értelmi színvonala sajnos ott van, hogy engem pl tudod, miért töröltek le sokan?
Mert kiderült az egyik facebookos ismerősömről, hogy meleg (egyébként volt osztálytárs és edzőtárs), na és amint kiderült róla, többen nekem estek, hogy "vaze egy bu..ival ismerkedsz", és ennyi. Letörölt elég sok fiú (és lány is), merthogy szerintük ez nem normális dolog és nem akarják, hogy mások lássák, hogy netán egy gyanúba keveredett ismerősük is van. Az ész megáll komolyan.
Aztán én még párat kérdőre is vontam, hogy na mégis mi történt itt, és sztetek mi volt a reakció? "jaj észre se vettem, mostanában a gép letörli magától és nem tudom visszajelölni őket".
na ..... sztem ez a no comment kategória.
Ezek után te csodálkozol az eseteden? Ugyan ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!