Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nincs egy igaz barátnőm se....

Nincs egy igaz barátnőm se. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hetedikes vagyok. Lány. Uncsimmal mondható annak hogy lb-k vagyunk. De most beteg lettem. Így nem megyek suliba. Olyan furán viselkedik. Tudja hogy nem szeretem a mosolygós fejeket ő most mégis irja fb-n. És hát na..ő nem így szokott viselkedni. Elég sokszor látszik rajta hogy irigy rám én több mindent megkapok mint ő. De félek ha megyek tovább tanulni akkor már vele sem leszek jóba. Akkor egyedül maradok. Segitsetek légyszi csak én vagyok ilyen bajba?:(
2014. dec. 4. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, kizárólag csak te vagy bajban. Mások nem, mert az ő életük gondtalan, felhőtlen és boldog.

Na de mi lenne ha megbeszélnéd vele a bajod?

2014. dec. 4. 20:04
 2/4 anonim válasza:

:)

Viccet félretéve, szerintem pont nem smiley-kon kellene kiakadnod.

Barátokat pedig továbbtanuláskor sokkal egyszerűbb szerezni,

Nekem is középiskolából vannak a rendes barátaim.

2014. dec. 4. 20:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem azon akadok le.....
2014. dec. 4. 20:12
 4/4 anonim válasza:

Kedveskedj neki, ha mindent megkapsz adj te neki valamit.

Mi például mindig meghívjuk egymást kajáláskor, vagy bármi kell segítünk a másiknak.

Ne hagyd, hogy irigy legyen. (2. Voltam)

2014. dec. 4. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!