Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez nagy szemétség a részemről?

Ez nagy szemétség a részemről?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm akivel ki szoktuk nevetni egy közös barátnőnket a háta mögött a furcsa öltözködési szokása és egyéb vicces dolgai \szokásai miatt. Nem nevezném kibeszélésnek, mert csak ilyen jelentéktelen dolgokat beszélünk róla. Mégis lelkiismeretfurdalásom van mert nagyon szeretem őt is és tudom, hogy ő sose tenne velem ilyet.

Kérlek segítsetek!

2014. nov. 28. 23:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Csak hogy leirjam ot: Nem ugy kell elkepzelni mint egy szurke kis egeret aki multszazadi ruhakba jar. Hanem o egy szep es magabiztos lany es sokan szeretik csak van egy-ket furcsa szokasa es szereti az aranyszinu ruhakat meg az ugymond csicsasabb dolgokat. Ennyi. ezen szoktunk rohogni.

Egyebkent szerintem ha elmondanam neki csak jobban megbantanam

ugyhogy inkabb a masik lannyal beszelek hogy ezt azonnal fejezzuk be.

2014. nov. 29. 08:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez olyan mint a cigi, a pia, a drog stb. akkor jó ötletnek tűnik nevetsz, de utána már semmi jó nem lesz belőle.
2014. nov. 29. 21:23
 13/14 anonim válasza:
Azon nevetni,mert más az öltözködési stílusa?Ha ő így érzi jól magát,akkor ez így van jól.Azért a barátnőtök,mert gondolom belsőleg egyformák vagytok,hasonlóan gondolkodtok.
2014. nov. 30. 00:18
 14/14 Panda.13. válasza:
Jött egy új lány a sulinkba. Kicsit furán öltözködik. Kedden, bejött egy csillogós sapkában és mindenkiből dőlt a röhögés. -Már akik a kicsit "ismertebb" csoportba tartoznak.- Odamentem hozzá levettem a sapkáját és a fülébe súgtam, hogy majd nap végén vegye vissza. Sztella -igen, így hívják- bólintott és suli után nem vette fel a sapkáját. Egy emberben sokáig benne marad a gúny. :(
2014. nov. 30. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!