Szabó Csaba merre vagy?
Figyelt kérdés
Budapest 2013 augusztusában egy kórteremben feküdtünk 3 hétig. Mindenem ellopták ès otthagytál 30000ft-ot +egy feltöltött mobilt hogy segíts.Azóta kereslek hogy visszaadjam!!! HA bárki ismeri Kb 27 èves mentöápoló.Sajnos nem tudom merre.Már facen mindenhol kerestem de nem találom.2014. nov. 22. 13:54
1/10 anonim válasza:
A kórházban,ahol együtt voltatok, ott nem tudnak adatokat kiadni róla?
2/10 A kérdező kommentje:
Nem adtak ki semmilyen adatot.Gondolhatod hogy ott kezdtem.
2014. nov. 22. 13:59
3/10 anonim válasza:
Hm...ilyen mèg van a mai világban? Dícsèretes !Mindazonáltal ha visszaakarta volna kapni tudnád. Elgondolkodtató hogy ez a hivatás nem csak munka! Sokan tanulhtnának a mentös fiútol. Ha a telefon új volt ,akkor ez is lehet egy kiindulási pont.
4/10 A kérdező kommentje:
Én is máshogy tekintem azòta az ebereket! +infó -ezt elfelejtettem : motoros ,sisakjára gravírozva volt aranyszínnel egy idèzet.
2014. nov. 23. 15:20
5/10 anonim válasza:
Ez a hit, a fegyver a hatalom és èlet"
6/10 A kérdező kommentje:
IGEN !!!! PRIVÁTBAN ÌROK !!!
2014. nov. 23. 17:49
7/10 anonim válasza:
Örülök hogy megtaláltad kèrdezö ! :D
8/10 A kérdező kommentje:
Már tudom ki volt ,ès merre találom meg :( A szivem szakad bele ebbe az igazságtalan mocsok èletbe.
2014. nov. 23. 20:31
10/10 A kérdező kommentje:
Írtam választ.
2014. nov. 23. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!