Van itt valaki aki aki szokta figyelni a facebookon Hajdu Péteréket? Nekem nagyon furcsa hogy már nincsenek jóba Szabó Zsófival. Tud erről valaki valamit?
Figyelt kérdés
2014. jún. 13. 20:52
2/7 anonim válasza:
Nem szoktam! En a sajat eletem elem es ez annyira lekot, hogy nincs idom vadidegenek eletevel foglalkozni!
3/7 anonim válasza:
Zsófi rámászott Katára, ezt meglátta Hajdú és féltékeny lett. Na nem Kata miatt, hanem Zsófi miatt, ugyanis őt kefélte a felesége mellett. Ezután mindenki kiborult és inkább nem beszélnek róla.
A GYIK2 Fiktív műsorát látták.
4/7 anonim válasza:
Én ismerem Zsófit, nagyon durván megváltozott az utóbbi időben.. Ufókkal hál, nem eszik, egész nap csak viháncol meg cigizik.. Nagyon furcsa személyiség..
5/7 anonim válasza:
Ki nem szarja le hogy Hajdúné seggem Katának az a legnagyobb gondja hogy nem tudja elkölteni a sok pénzt.
7/7 anonim válasza:
Én csak Kata fbjának vagyok a követője, a képeit szeretem nézni, szerintem nagyon szép, és csinosan öltözködik :) ma osztott meg Kata egy kiírást, miszerint ők nincsenek rosszban Zsófival, és esze ágában sincs kitagadni a kisfia keresztanyukáját (mert egy ilynecelebújságban ilyen cikk jelent meg). Egyszerűen nem nagyon bezsélnek mostanában, Zsófi gyászol (asszem az apukája miatt), de ugyanúgy jóban vannak, nincs probléma köztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!