Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak, ha a legjobb...

Mit csináljak, ha a legjobb barátommal (el) romlott a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy kb 1 éven keresztül nagyon közeli viszonyban voltunk,minden nap beszélgettünk,órákon keresztül,voltak közös programjaink...stb.Most viszont talált magának egy barátnőt,és azóta engem elhanyagol..néha napokig nem beszélünk,semmit sem tudok már róla jóformán..A suliban is akkor keres csak,amikor kell neki valami.Többször mondtam már neki,hogy úgy érzem kihasznál meg stb,ő meg azt mondta,hogy majd megoldjuk..Aztán 2-3 napig kedves,utána folytatódik ez az egész elhanyagolós cirkusz..Nekem ez nagyon fáj,nem szeretném elveszíteni,sem pedig veszekedni vele,de nem tudom hogy mondjam el neki hogy ez nekem rossz,úgy hogy meg is értse..Minden ötlet jól jönne,előre is köszönöm. 16/L

2014. nov. 20. 21:25
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Értelek.Ez már megtörtént,viszont én még a párom miatt sem hanyagoltam el őt.De nem vagyunk egyformák,lehet igazad van :)
2014. nov. 25. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!