Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátnőm egy éjszakás kalandja...

Barátnőm egy éjszakás kalandja? Miért zavar ennyire?

Figyelt kérdés

szóval barátnőmnek mostanában egyre több pasizása van, első találkozás alkalmával lefekszik velük , védekezés nélkül.

és ezeket mindig ugye elmondja, és mielőtt valaki azt hinné, hogy irigy vagyok, biztos nem. van barátom, szeretjük egymást, van nekünk is nemi életünk.

csak nem tudok már úgy nézni a barátnőmre, amikor meglátom vagy beszél valamiről mindig ez jár a fejemben. hogy ilyeneket csinál.

amúgy 19 évesek vagyunk.

2014. nov. 19. 18:25
 1/8 A kérdező kommentje:

gyerekkorom óta ismerem

lehet ezért is furcsa.

ti hogy vagytok az ilyenekkel?

2014. nov. 19. 18:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha neki jól esik,ne foglalkozz vele!Egyszer majd összeszed valami klassz betegséget aztán abbahagyja.
2014. nov. 19. 18:42
 3/8 anonim ***** válasza:
49%
Na ilyen nekem is volt! Az akkori gyerekkori barátnöm egy buli alkalmával az árokban vesztette el a szüzességét! Hát én is akkorát csalódtam benne!
2014. nov. 19. 18:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van egy barátnőm, aki az első nagy szakítása után keményen belevetette magát az életbe. Őszintén, elég nehezen vette be a gyomrom, pláne tőle. És ez beszédtéma is volt valamennyire a háta mögött a kis csapatunkban...

Évekig állt fenn ez a helyet de úgymond ebbe is bele lehet szokni. Igaz, hogy régebben sokkal jobban a szívemre vettem mások dolgait, de már egy vállrándítással elintézem ezeket. Az ítélkezés nem fog semmi jóra vezetni, az biztos. Próbálj úgy állni a dologhoz, hogy az egyik füleden be, a másikon ki.

2014. nov. 19. 18:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Mert ingyen k...u.... r...va benyomását kelti, azért. És baromi gáz.
2014. nov. 19. 21:18
 6/8 anonim válasza:
100%

En is ilyen voltam. Sok baratnom nem viselte el, megvolt a velemenyuk rolam, szerintem kibeszeletek boseggel a hatam mogott. (negyedik, ki tudja, lehet egymasra gondolunk:D)

Sok gondom volt gyerekkent / tinikent, en ezzel kompenzaltam. Nem jo dolog, mara a 90%-at megbantam, de ez van. Megvaltoztam, rajottem, hogy hibaztam, de az elet megy tovabb, a multon nem lehet valtoztatni.

Egyszer o is ra fog dobbenni, hogy elcseszte, es beno a feje lagya. Addig pedig mondd neki, hogy ne haragudjon, de neked ez az eletstilus annyira nem fekszik, igy ne varja, hogy elajulj attol, hogy milyen pasival fekudt ossze a mult ejjel.:)

2014. nov. 19. 21:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Szimplán más az értékrendetek.

Ő büszkén beszél egy olyan dologról, amit te (és egy normális ember is) elítélsz.

2014. nov. 20. 09:02
 8/8 anonim válasza:

Érdekelne a barátnőd, ha jól néz ki.. :DD

Amúgy normális dolog, mert mostanság a lányok 80%-a ezt nyomja és már kb minden lányra csak partnerként tudok tekinteni és nemvagyok képes arra, hogy érezzek is irántuk valamit.. Sajnos sikerült megoldani 1 év szar tapasztalat után, hogy teljesen érzelem mentes legyek és ez marhára nem jó dolog..

2014. nov. 20. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!