Melegek barátkozni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Leszbikus lány vagyok (többet magamról majd priviben :)) és szeretnék meleg fiúkkal barátkozni. Lehetőleg budapestiek és max. 22 évesek írjanak. A normális válaszokat köszönöm szépen, egyébként, ha lehet inkább privit írjatok nekem. :) Köszi! :)2014. nov. 17. 11:15
2/8 A kérdező kommentje:
Azért, mert eléggé egyedül vagyok és szeretnék melegekkel megismerkedni.
2014. nov. 17. 11:38
4/8 anonim válasza:
Én szívesen ismerkedek veled , csak én egy bi lány vagyok .
Ha gondolod írj :)
6/8 anonim válasza:
Szívesen barátkoznék én is veled,de lány vagyok.:)
7/8 anonim válasza:
Nem vágom, miért akarsz melegekkel barátkozni. Attól, mert melegek vagyunk, ugyanolyan férfiak is! Elég valószínűtlennek tartom, hogy azért, mert meleg vagyok, jó társaság lennék, amikor a lányok körömlakkokról meg sminkekről beszélnek.
Bocsánat a bunkó stílusért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!