Ti már hazudtátok azt, hogy az unokatestvéretekkel neteztek miközben ti saját magatok, vagytok az a Facebookon?
Figyelt kérdés
Azt hazudtam a barátaimnak,mert nem akartam,hogy hülyének nézzenek,hogy az unokatestvéremmel facebookozok.Miközben én írok magamnak,mert különben beirnak ismeretlen ismerősök,hogy de hülye vagyok,hogy mindig magamban beszélek itt a Facebookon.Ezért elkeztem saját magamnak írogatni.2014. nov. 16. 17:18
1/7 anonim válasza:
"Ti már hazudtátok azt, hogy az unokatestvéretekkel neteztek.."
"Azt hazudtam a barátaimnak,mert nem akartam,hogy hülyének nézzenek,hogy az unokatestvéremmel facebookozok."
Azt hazudtad a haverjaidnak, hogy az unokatesóddal netezel, mert nem akartad, hogy hülyének nézzenek, hogy az unokatesóddal netezel? Értlemes gyerekek lehettek.
2/7 anonim válasza:
Ja értem már a megfogalmazásod! Csak kétértelmű úgy, ahogy írtad.
3/7 anonim válasza:
Én még mindig nem értem :D , de amúgy még nem hatudtam ilyet.
4/7 anonim válasza:
Nekem sem tiszta :D
Bár ha úgy ahogy az első értelmezte úgy értem,de ennek így akkor nem sok értelme van kérdező.
5/7 anonim válasza:
Vagy két facebook profilod van és az egyik te vagy a másik meg egy kitalált személy akit az unokatesódnak nevezel? És úgy irkálsz mintha vele beszélnél közben nem...aztak...va nem vágom
7/7 A kérdező kommentje:
az utolsónak üzenem hülye választ nem kértem köszönöm.
2014. nov. 17. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!