Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nyugtassatok meg, hogy létezik...

Nyugtassatok meg, hogy létezik férfi-női barátság?

Figyelt kérdés

Nőként valahogy nem jövök ki a lányokkal. Persze vannak aranyosak, de hiányolom a férfi barátokat. Teljesen más a gondolkodásuk, lazák, humorosak, egyszóval nagyon szeretem a jellemüket, amilyenek. De az összes pasi akikkel eddig próbáltam barátkozni, mind rám hajtott...Aztán mindig az lett a vége, hogy találtak valami csajt maguknak, és onnantól megszűnt a kapcsolat.

Elkeserítő. Remélem csak én jártam eddig így, és létezik a két nem között baráti viszony is...?

:)

2014. nov. 14. 23:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Persze a fiúk nem rivalizálnak veled, hanem rád hajtanak, ami hízelgő. Csak áltatod magad és őket, hogy barátságot akarsz fiú-lány között.
2014. nov. 15. 08:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem hízelgő, ha ráhajtanak, ha egyszer nem-ezt-akarja. Az sem hízelgő, hogy megdugnák.

Tudod, mi hízelgő? Ha félre tudják tenni a farkukat és emberként tekinteni rá - a humorát és eszét értékelve. Nem csak a testét és/vagy a fejét.

2014. nov. 15. 10:03
 13/14 anonim ***** válasza:

"Egy barát, akkor is barát, ha beteszi."

Egyébként tényleg. A választóvonal nem ennél van, tehát ne ebből indulj ki.

Szóval létezik.

2014. nov. 15. 13:26
 14/14 A kérdező kommentje:
12es nem tudom hogy ki vagy. De eros a gyanum hogy no:d koszonom a hasznos meglatast. En is igy gondolom.
2014. nov. 16. 05:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!