Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Létezik igaz barátság?

Létezik igaz barátság?

Figyelt kérdés
Eddig hittem benne, de kezdek elbizonytalanodni, hogy van bárki is aki mindenben kiáll mellettünk. És nem csak a saját érdekeit nézi.
2014. okt. 31. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Létezik, nekem van ilyen barátom és én is ilyen barátja vagyok neki.
2014. okt. 31. 15:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Létezik. Tőled függ, hogy milyen embert vonzol magadhoz.
2014. okt. 31. 15:11
 3/7 anonim ***** válasza:

És létezik igaz szerelem? Létezik fiú-lány barátság?

Mért beszél ki mindenki a hátam mögött? Miért nem bízhatok meg senkiben? Szerintetek van örökreszóló barátság?

Jajjjj lécii sajnáljatok jajjj

2014. okt. 31. 15:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kutyám szemébe nézek, akkor van - ember legjobb barátja (és nem tették zárójelbe, hogy "persze csak a többi ember után"). :)

Amúgy én hiszek benne, hogy van. Ami az érdeket illeti, nekem az a véleményem, hogy nekem érdekem, hogy a barátomnak jó legyen, ezért a barátság nem érdek nélküli, hanem közös érdekű. Hozzátartozik az is, hogy segítek a barátomon, de nem a magam kárára. Nem élem meg kárként neki szentelt időt, ha látom, hogy ezzel jót teszek neki. De ennek is megvan a határa, amin túl a segítség már kihasználássá válik. Nyilván a barátok ezt meg tudják egymással beszélni, az sem kizárt, hogy először leugatják egymás fejét, de aztán közös nevezőre jutnak. Ha nem, akkor valami még hibádzik azzal az igaz barátsággal. :)

2014. okt. 31. 15:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Nincsen mert az egyik onzobb mint a masik. Igy mukodnek a kapcsolatok. Az egyik jobban akarja mint a masik.
2014. okt. 31. 15:50
 6/7 A kérdező kommentje:

nem azért írtam, hogy sajnáljanak, hanem azért mert kíváncsi vagyok, hogy látják ezt az emberek.. én jelenleg úgy ahogy az utolsó kommentelő..

egyébként nekem is volt ilyen barátom, legalábbis azthittem mert 3 évig ilyen volt, aztán ugyanolyan lett mint a többiek :/

2014. nov. 4. 22:28
 7/7 anonim válasza:

Nekem nem tudom elcsorta a pasimat Ès kihasznalt

am mert szeretnek ennyire a pasik♡♡♡♡♡♡

2015. ápr. 12. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!