Létezik igaz barátság?
És létezik igaz szerelem? Létezik fiú-lány barátság?
Mért beszél ki mindenki a hátam mögött? Miért nem bízhatok meg senkiben? Szerintetek van örökreszóló barátság?
Jajjjj lécii sajnáljatok jajjj
Ha a kutyám szemébe nézek, akkor van - ember legjobb barátja (és nem tették zárójelbe, hogy "persze csak a többi ember után"). :)
Amúgy én hiszek benne, hogy van. Ami az érdeket illeti, nekem az a véleményem, hogy nekem érdekem, hogy a barátomnak jó legyen, ezért a barátság nem érdek nélküli, hanem közös érdekű. Hozzátartozik az is, hogy segítek a barátomon, de nem a magam kárára. Nem élem meg kárként neki szentelt időt, ha látom, hogy ezzel jót teszek neki. De ennek is megvan a határa, amin túl a segítség már kihasználássá válik. Nyilván a barátok ezt meg tudják egymással beszélni, az sem kizárt, hogy először leugatják egymás fejét, de aztán közös nevezőre jutnak. Ha nem, akkor valami még hibádzik azzal az igaz barátsággal. :)
nem azért írtam, hogy sajnáljanak, hanem azért mert kíváncsi vagyok, hogy látják ezt az emberek.. én jelenleg úgy ahogy az utolsó kommentelő..
egyébként nekem is volt ilyen barátom, legalábbis azthittem mert 3 évig ilyen volt, aztán ugyanolyan lett mint a többiek :/
Nekem nem tudom elcsorta a pasimat Ès kihasznalt
am mert szeretnek ennyire a pasik♡♡♡♡♡♡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!