Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi baj van velem? Túl komoly...

Mi baj van velem? Túl komoly vagyok? (A többi lent ) 15/l

Figyelt kérdés
Nem vagyok valami barátkozó típus , de vannak barátaim és egy legjobb barátnőm . Mostanában meg őt se kezdem bírni . Elég kicsinyes dolgokat művel 14 éves létére , ahogy az osztályomnak a felénél több része is . Mint pl: Örökké röhög ok nélkül , mintha semmi esze se lenne, szökdösik a padon stb. De ami a legjobban zavar , hogy semmit se vesz komolyan. Tudom, tudom el kell fogadni az embereket úgy ahogy vannak, hidjétek el, nagyon sokszor próbáltam. Nem értem , hogy vagy ők túlságosan kicsinyesek vagy csak én vagyok túl komoly és túlságosan felveszem a dolgokat és nem tudok " lazulni", mert nekem most fontos a tanulás a felvételi miatt és ezért nagyon zavar , hogy egyesek kockának neveznek . Úgy jön ki ebből az egészből , hogy már az is ciki hogyha van eszed :\ Mi baj velem?

2014. nov. 14. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Felvételi? 15 éves vagy nyolcadikosként? Amúgy én sem vagyok túl komoly ahhoz képest a város legjobb gimijébe bejutottam.
2014. nov. 14. 20:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Bocsi rosszul írtam abszolválót írunk :)) picit álmos vagyok ... Jó ,de azért mégse csinálsz olyan dolgokat :\
2014. nov. 14. 20:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Nincs veled semmi gond. Az emberek változnak, te erre, ők arra. Ennyi.
2014. nov. 14. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!