Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tökölön barátkozás, ismerkedés?

Tökölön barátkozás, ismerkedés?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Néhány héten belül Tökölre költözünk a férjemmel. Barátnőket keresek, akik barátkoznának, ismerkednének... Szeretnék többet megtudni Tökölről, hogy hova lehet beülni beszélgetni, esetleg szórakozni menni, aerobikozni/edzeni járni, kirándulni stb... Milyen a közlekedés reggel Tököltől az MO-ig pl. 6-fél7 között és visszafele?

K(28)

2014. nov. 11. 08:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szióka!Tökölön a szórakozási lehetőség a 3 hetente a délszláv táncház, mert a tököliek csak kolozni szeretnek.Az egy körtánc, ha tököli leszel azt meg kell tanulnod, mert különben nem fogadnak be!
2014. nov. 12. 11:14
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia! Köszi!

Hűha, anélkül nem fogadnak be?? Jó, hát végülis nem áll tőlem messze az egész, mert német nemzetiségi faluban nőttem fel, ott jártam néptáncra gyerekkoromban...

Akkor majd ellátogatunk egy ilyen rendezvényre.

2014. nov. 12. 11:22
 3/4 A kérdező kommentje:
1. válaszadó te tököli vagy?
2014. nov. 17. 10:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Az első vagyok,igen tököli vagyok de jelenleg a szomszéd városban élek.
2014. nov. 18. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!