Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy igaz barátom van csak, de...

Egy igaz barátom van csak, de szeretnék több barátot. Hogy barátkozzak, hogy ismerkedjek új emberekkel?

Figyelt kérdés

Szeretnék több barátot, mert csak egy barátom van, és ő se ért meg igazán. A suliban egyáltalán nem vagyok népszerű. Szeretek új embereket megismerni, de általában eleinte félénk vagyok. Szóval, szeretnék barátkozni másokkal, de nem tudom, hogy hogy kezdjem...tippek?

13L

2014. okt. 23. 15:17
 1/3 anonim válasza:
Szia! Nekem nemrég volt suliváltás és ott is hasonló volt a szitu. Én annyit tettem , hogy adtam magamat és segítettem a többieknek ahol tudtam. Nem egy egyszerű dolog és vannak nehéz pillanatok de idővel ha önmagadat adot akkor biztos hogy lesznek barátaid. Még annyit tennék hozzá , hogy kerüld a vitákat és maradj pártatlan. Tudom hogy milyen ez és remélem sikerül barátokat szerezned! Sok sikert! 16/F :)
2014. okt. 25. 10:05
 2/3 anonim válasza:
akit szimpibbnek érzel, menj oda hozzá, találjatok közös témát, sokat beszélgessetek... ha ő egy társasági ember, akkor az ő barátai is oda fognak menni, velük is beszélgess, de azért ne legyél nyomulós! sok sikert! :)
2014. okt. 26. 13:25
 3/3 Dorcsi,Dorci, Dorka válasza:
Szia! én 12 éves vagyok és lány.! (ha szeretnél barátkozni nyugodtan írj ;) ) Ha látsz valaki szimpatikus embert pl.. a suliba vagy ahova szoktál járni... pl.. szakkörökre, vagy pl.. táncra vagy amire szeretsz! :) szólítsd meg és keress vele közös pontot :)) de ha nem vagytok egyformák nem baj! az a lényeg hogy jöjjetek ki jól :)) szerintem ha megszólítasz valakit akkor a legtöbb ember azért ezt örömmel fogadja! én is nehezen barátkozok én is kicsit félénk vagyok! :// pedig ez nem jó én is próbálok magabiztosabb lenni ;) sok szerencsét kívánok!! és mégegyszer mondom hogyha szeretnél új barátokta nekem írhatsz.. ,mert én is szeretnék új barátokat szerezni ;)
2014. nov. 17. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!