Egy igaz barátom van csak, de szeretnék több barátot. Hogy barátkozzak, hogy ismerkedjek új emberekkel?
Figyelt kérdés
Szeretnék több barátot, mert csak egy barátom van, és ő se ért meg igazán. A suliban egyáltalán nem vagyok népszerű. Szeretek új embereket megismerni, de általában eleinte félénk vagyok. Szóval, szeretnék barátkozni másokkal, de nem tudom, hogy hogy kezdjem...tippek?
13L
2014. okt. 23. 15:17
1/3 anonim válasza:
Szia! Nekem nemrég volt suliváltás és ott is hasonló volt a szitu. Én annyit tettem , hogy adtam magamat és segítettem a többieknek ahol tudtam. Nem egy egyszerű dolog és vannak nehéz pillanatok de idővel ha önmagadat adot akkor biztos hogy lesznek barátaid. Még annyit tennék hozzá , hogy kerüld a vitákat és maradj pártatlan. Tudom hogy milyen ez és remélem sikerül barátokat szerezned! Sok sikert! 16/F :)
2/3 anonim válasza:
akit szimpibbnek érzel, menj oda hozzá, találjatok közös témát, sokat beszélgessetek... ha ő egy társasági ember, akkor az ő barátai is oda fognak menni, velük is beszélgess, de azért ne legyél nyomulós! sok sikert! :)
3/3 Dorcsi,Dorci, Dorka válasza:
Szia! én 12 éves vagyok és lány.! (ha szeretnél barátkozni nyugodtan írj ;) ) Ha látsz valaki szimpatikus embert pl.. a suliba vagy ahova szoktál járni... pl.. szakkörökre, vagy pl.. táncra vagy amire szeretsz! :) szólítsd meg és keress vele közös pontot :)) de ha nem vagytok egyformák nem baj! az a lényeg hogy jöjjetek ki jól :)) szerintem ha megszólítasz valakit akkor a legtöbb ember azért ezt örömmel fogadja! én is nehezen barátkozok én is kicsit félénk vagyok! :// pedig ez nem jó én is próbálok magabiztosabb lenni ;) sok szerencsét kívánok!! és mégegyszer mondom hogyha szeretnél új barátokta nekem írhatsz.. ,mert én is szeretnék új barátokat szerezni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!