Miért ilyen nehéz barátkozni melegként?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy jó barátot, aki olyan mint én, meleg fiú de nem nagyon akar összejönni ez az ismerkedés dolog itt az interneten.. Szórakozóhelyekre meg nem tudok eljárni mert vidéki vagyok. Van legjobb barátom, akivel mindent megtudunk beszélni viszont ő lány. Nincs is ezzel semmi problémám, azonban nagyon jó lenne ha egy meleg, fiú legjobb barátom is lenne.. Aki ugyan úgy megérti és átérzi azt amit én, hiszen ő is ugyan olyan mint én. A napokban volt pár próbálkozásom de nem jött össze, és nagyon elszomorított.. talán ide is csak elkeseredettségemben írtam, remélem nem fogja szúrni senki szemét. :) Minden esetre érdekelne ti hogy vagytok ezzel?:)2014. nov. 9. 18:15
1/3 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Muszáj, hogy meleg legyen? :(
2/3 anonim válasza:
Szia.Én szívesen leszek a barátod.
3/3 A kérdező kommentje:
Elso, ha gondolod szivesen baratkozok veled is:) de szeretnek meleg baratot is.. Amugy 17 vagyok.
Andreas, elkuldod uzenetben a face linked?:)
2014. nov. 10. 05:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!