Hogyan tudnék barátkozni?
Figyelt kérdés
sok mindenkinek igen és sok mindenkinek nem vagyok szimpatikus elsőre de most jöttem gimnáziumba és mindenkivel barátkozni szeretnék. az évfolyamba már szereztem barátokat, vagy az egy évvel nagyobb barátnőm által, vagy pedig azáltal hogy ők jöttek oda. a fiúkkal barátkozok mert néha lemegyek az alagsorba ahol vannak, és ott ismerkedek. már van pár nagyon jó barátom onnan. van akit a ,,szia, XY vagyok"-os szöveggel ismertem meg. már a felsőbb évfolyamba is van pár ismerősöm de mivel ők szimpatikusabbak mint a sajátom valahogy barátkozni szeretnék. Hogy csináljam? jelöljem be őket facebookon, és írjak nekik, vagy mutatkozzak be, vagy várjam a megfelelő alkalmat és a segítségemmel?2014. nov. 1. 13:25
1/3 anonim válasza:
Aki mindenkinek barátja akar lenni, annak sose lesz barátja
2/3 Firedoom válasza:
Sokaknak egy sincs, nem ertem mit szeretnel.
3/3 A kérdező kommentje:
sajnos én is egyre közelebb kerülök ahhoz hogy egy se lesz ha nem találok olyanokat akiknek szimpatikusabb vagyok..
2014. nov. 1. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!