Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Magányos vagyok, mit tegyek?

Magányos vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sosem volt sok barátom, talán csak egy igazi, ő is elpártolt tőlem, mert lett pasija és új barátai. Eldobott, mint egy rongyot... Igy most egyedül érzem magamat. Próbáltam barátokat keresni, de egyikből se lett mély barátság. Nehezen megközelithetőnek hisznek a merész külsőm és felfogásaim miatt, pedig nagyon barátságos és közvetlen vagyok. Hiányzik, hogy valakivel beszélgethessek a gondolataimról... Mit tehetnék? Nagyon elkeseredtem

16/L

2014. nov. 4. 19:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ne csak próbálkozz. Keress..., tudod aki keres az talál.

Neten, bár nem a legjobb megoldás...mozdulj ki, ismerkedj. Tedd meg te az első lépéseket.

2014. nov. 4. 19:39
 2/14 anonim ***** válasza:

Mondhatnám azt, hogy barátkozz itt, de nem lenne a legjobb ötlet. :D

Keresni kell, idővel talál mindenki hozzá hasonlókat. én is sokszor voltam egyedül a különcségem miatt, de változik minden. :)

2014. nov. 4. 19:40
 3/14 Borosta2 ***** válasza:
Hmm... Keress társaságot?! Esetleg?! És mi számít merész külsőnek és felfogásnak? Dekadens vagy antiszociális és bunkó? Mert én igen ezért nem keresem az ostoba emberek társaságát.
2014. nov. 4. 19:40
 4/14 A kérdező kommentje:
Csendes vagyok, nem járok el túl gyakran, inkább otthon ülős vagyok. Igy elég nehéz...
2014. nov. 4. 19:41
 5/14 A kérdező kommentje:
3# a külsőm nem hétköznapi, nagyon elvont. Antiszocnak mondanám magamat, nagyon nehezen viselem el az embereket. Ez is egy ok, hogy miért nehéz
2014. nov. 4. 19:44
 6/14 A kérdező kommentje:
2# jó itt ismerkedni, a páromat is itt ismertem meg. De barátokat már nehezebb találni
2014. nov. 4. 19:45
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok: "pedig nagyon barátságos és közvetlen vagyok" ... ezt írtad. Most akkor kedves, barátságos, közvetlen vagy, vagy nehezen viseled el az embereket? A kettő együtt általában kizárja egymást. Ha nehezen viseled el az embereket, akkor nem igen lehetsz velük barátságos, közvetlen.
2014. nov. 4. 19:49
 8/14 anonim ***** válasza:
Még mindig els vagyok: kissé ellentmondasz szerintem magadnak, vagy nem is tudod igazából, hogy milyen vagy és mit is akarsz valójában?
2014. nov. 4. 19:51
 9/14 A kérdező kommentje:
Ugyertem, hogy pl tomegben, rengeteg ember kozott elkap a panikroham, rossz erzes arra gondolnom, hogy sok ember koze megyek. meg vannak olyan emberek, akik komolyan taszitanak. De ha valaki igazan szimpatikus es szivesen megismernem, akkor termeszetesen baratsagos vagyok
2014. nov. 4. 19:53
 10/14 anonim ***** válasza:

16 éves koromban én is az voltam, sokat szenvedtem a magánytól. Azt hiszem, teljesen normális dolgot élsz át, a korodnak megfelelően.

Az én életemben ezek voltak a legfőbb okok:

-Különösen elsőben szenvedtem, aztán átmentem egy másik suliba, és ott jobb lett, sokkal. Szóval: lehet, hogy olyan osztálytársaid vannak, akik nem értenek meg, más típusúak. Ezekkel az emberekkel nem tudsz mit kezdeni,ki kell várnod, míg elkerülsz eg másik közegbe. Enyhíteni azonban tudsz rajta. Azt javaslom: 1.legyél mindenkivel kedves. 2. ne pletykálj. ha neked mondanak valamit, hallgasd meg, de ne add tovább. 3. ne akarj barátkozni! Ne mondd: én is mehetek? Menj egyedül, és kész. Meg fogsz lepődni, de ez szimpatikusabbá fog tenni. 4. Fogadd el, hogy ebben a közösségben nem találtál barátokra. Ez van. Fájó dolog, de sok mindent lehet csinálni a szabadidődben: elkezdhetsz pl. edzeni, hogy jobban nézz ki; vagy angolul tanulni, hogy könnyebb legyen később elhelyezkedni. Vagy megtanulhatsz varrni, hogy frankó, saját tervezésű ruhákat tudj magadnak varrni! És erre mind van időd! :)

Egy idő után aztán a másik suliban is minden elromlott.

Ennek egyértelműen az én viselkedésem volt az oka, és fogalmam se volt róla, mit csinálok rosszul. Most már tudom, mi volt a FŐ OK: NEM VOLT ÖNBIZALMAM. és ez bizony kiült az arcomra. Gondold el, ha valaki nem szereti önmagát, miért várja el másoktól, hogy szeressék? nem tudom, van-e ilyen problémád. Ha van, akkor ez normélis ebben a korban. Ahogy mész előre az életben, fokozatosan egyre nagyobb önbizalomra tehetsz szert. Ami az önbizalmat növeli ebben a korban: a jó tanulás, értem ezalatt, hogy készülni kell az órákra a saját képességeid szerint. A rossz tanulóknak sosincs elég önbizalmuk.

nekem segített egy agykontroll-tanfolyam, de nézz után ilyeneknek hopopono, Kassai Csilla...

Nem tudom, ilyen problémáid vannak-e, ha nem, nézd ezt el nekem. Csak segíteni szerettem volna. Fel a fejjel! 37/N

2014. nov. 4. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!