Hogyan békülhetnék ki a lányhaverommal?
Figyelt kérdés
én fiu vagyok, és van egy jó lányhaverom, egyik legjobb barátom, de féltékenység miatt is, nagyon romlott a baráti kapcsolatunk. (A lányba nem vagyok szerelmes, nem azért vagyok féltékeny) Nagyon szeretném megoldani, de nem tudom, hogy hogyan lehetne, és beledöglenék, ha elveszteném. Mit tudtok ajánlani???2014. nov. 4. 18:18
1/5 Liiiz*-* válasza:
szia,beszéljétek meg...vagy lehet hogy ez nem túl jó vagy nem müködne hát akkor csinálj valami olyant amivel nagyot bizonyítasz neki..esetleg ha ez sem müködik hagyd hogy ő keressen..keresni fog ha fontos neki a barátságotok és látja hogy te már kerested és próbálkoztál lelki ismeret furdalása lesz,remélem segítettem:)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) de mi az ami igazán nagy plusszpont lenne??
2014. nov. 4. 19:45
3/5 Liiiz*-* válasza:
nem is tudom ha nincs olyan ötleted mivel nagyot tudnál bizonyítani:pl.megvédd, a haverjaid előtt is vállalod hogy igenis barátok vagytok stb.akk például rajzolj neki:D a fiúk nem nagyon rajzolnak ezért is jó ez:) vagy ha vannak közös képeitek nyomtass és rakd össze egy lapon az emlékeket..eszébe jutnak a közös emlékek
4/5 Liiiz*-* válasza:
esetleg mond el neki hogy sokat jelent neked a barátságotok..
5/5 anonim válasza:
engem is utál a legjobb lányismerősöm :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!