Szerintetek nem vagyok fontos nekik?
Figyelt kérdés
Az osztályban vagy pár csaj, akikkel így együtt szoktam lenni és minden órán mellettük ülök, meg így tök jól elbeszélgetünk, mg minden. És azt hittem, barátok vagyunk...De állandóan találkákat szerveznek a hátam mögött...Pl. ma is ott mondták nekem, hogy szünetben átmentek az egyikükhöz és ottalvós bulit szerveztek meg nyáriszünetben is sokszor találkoztak és együtt elmentek strandra, meg moziba, meg ilyesmik. Viszont azt nem értem, hogy az iskolában ha nem megyek oda hozzájuk, akkor már így mondják, hogy menjek már oda hozzájuk, meg ilyenek...De miért akarnak velem beszélni, ha úgy is elvannak együtt?2014. nov. 3. 22:24
1/2 anonim válasza:
Ha már hívnak, valamennyire, biztosan fontos vagy nekik.
Legközelebb kérdezd meg, hogy bevennének-e egy ilyen buliba. Vagy ha van rá lehetőséged, hívd meg őket te.
(Csak egy tipp.)
2/2 anonim válasza:
Kedvesek, nem akarják, hogy egyedül legyél. De lehet noncs igazaü.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!