A válaszolóknak sem a legjobb a szövegértése. A kérdező írta, hogy kihagyta a "valakit", szóval a kérdés: Mitől válik valaki felnőtt emberré.
Ilyenkor 2 lehetőség van:
-Adsz egy idegesítő választ amiben a helyesírását kritizálod és semmit nem segítesz ezzel a kérdezőnek.
-Adsz egy normális választ
Én az utóbbit választom.
Attól, hogy már ismeri a világot. Felismeri az embereket, feltűnik neki ki barátkozik vele érdekből és ki nem, tudja kivel, hogy kell bánni, mert találkozott már annyi emberrel, hogy tulajdonságaik alapján kiismerje őket. Nem gyerekes. Ha lát egy gombot, nem nyomja meg, vagy nem vesz fel valami fénylő tárgyat (16 évesen voltak ilyen ismerőseim). Képes önálló döntéseket hozni, elvan tervezve az élete, nem azon gondolkodik miután végzett az egyetemen, hogy: "Na most mihez kezdjek?"
Képes megtalálni mindenben a kitérőt, nem csak az Igen/Nem verziót látja, mindig előre gondolkodik, szóval nem ilyen YOLO.
Lehet egy túl életrevaló embert jellemeztem, de nekem ez számít felnőttnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!