Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen tattoo legyen szerintetek?

Milyen tattoo legyen szerintetek?

Figyelt kérdés

Közös tattoo-t akarok csinálni egy haverommal (csaj) és én fiú vagyok nem vagyunk együtt meg semmi csak ilyen barátság tattoo. 

Szerintetek milyen felirat legyen?

2014. okt. 30. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
"szeretem a tejet" ez a szöveg kitűnő lenne szerintem, csináltssátok meg minnél előbb.
2014. okt. 30. 22:07
 2/5 anonim ***** válasza:
A legnagyobb butaság amit elkövethetsz, ha mások véleményét kéred ki arról hogy mit tetováltass magadra.Nem másnak készül ez a tetoválás, hanem neked meg meg neki.Régen nekem is voltak hirtelen felindulásból kigondolt ábrák, amiket nagyon megbántam volna ha magamra tetováltattam volna.Most van 6 tetoválásom és egyiket sem bántam meg, mert hagytam pihenni az ötletet mielőtt magamra varrattam.Találjatok ki közösen feliratokat, csak ti ketten.Nézzetek hozzá egy írásmintát, majd mikor megbeszéltétek, várjatok vele 2-3 hónapot.Utána üljetek össze és beszéljétek meg, hogy még mindig akarjátok-e.Ha igen, akkor nyomassátok.De még többet is várhattok vele.
2014. okt. 30. 22:17
 3/5 anonim válasza:
Igen szerintem is felesleges kikerni masok velemenyet mert az a tietek lesz. Nektek kell eldonteni
2014. okt. 30. 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Ennél jobb nem létezhet [link]
2014. okt. 30. 22:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget lehet tényleg várnunk kell vele
2014. okt. 31. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!