Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A legjobb barátnőm úgy érzi,...

A legjobb barátnőm úgy érzi, hogy nem mondok el neki valamit, mit tegyek?

Figyelt kérdés
már beszéltünk erről, hogy vannak dolgok, amiket az ember megtart magának. most az egyik haverom közölte, hogy beszéltek erről és említette neki. barátnőm meg van áldva azzal, hogy nekem biztos bejön ez a haverom csak nem mondom el neki, mert sokat lógunk együtt... van valóban amit nem mondok el neki, mert elég nehéz időszakom van mostanában, de ezt tényleg senkinek nem mondom el, mert úgyse értene meg senki. mit tegyek az ellen, hogy ne érezzen így, ha már beszéltünk erről?

2014. okt. 29. 11:13
 1/3 anonim ***** válasza:
ha elmondod neki, és nem ért meg az miért baj? ha elmondod hát elmondod, végülis csak ezt akarja, az 1 dolog, hogy nem ért meg
2014. okt. 29. 12:45
 2/3 A kérdező kommentje:
ez nem olyan dolog amiről olyan ejde könnyű lenne nekem beszélni...
2014. okt. 29. 13:53
 3/3 anonim ***** válasza:

szerintem egy igazi barát sosem koldulja a személyes infókat. Mennyire szánalmas dolog, hogy felszívja magát azon, hogy nem osztassz meg vele minden eggyes gondolatot.

Nem ettől lesz valaki legjobb barát, hanem attól, hogy annyira megértő és nyitott, hogy magadtól döntessz úgy, hogy rábízod az intimebb dolgokat is.

Azt mondanám, hogy légy óvatos ezzel a lánnyal. Vagy valami személyes érzelmi ügye van, amiről nem beszél (pl. tetszik neki a fiú) vagy pletykás és te vagy a téma...

2014. nov. 14. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!