A legjobb barátom volt 4 évig nem tudom mit tegyek? Több lenn
Figyelt kérdés
4. osztálytól 8. végéig legjobb barátok voltunk azután egy jó ideig nem találkoztunk mert másik suliba ment felejtsem el hogy újra annyira jó barátok lehetünk? már nagyon elszakadtunk egymástól több mint 2 év telt el azóta. szerintetek2014. okt. 27. 16:58
1/3 anonim válasza:
Sajnos ez ilyen, nekünk is volt ilyen régen, pedig azóta már felnőttem. Néha most is gondolok rá, szépek voltak az emlékek :) De attól függetlenül, hogy nálam épp így alakult, próbáld meg felkeresni, ha hiányzik :)
2/3 anonim válasza:
Így jártál, a barátság meg ennyit ért. Lépj túl rajta, mert lesz még pár ilyen. Nem csesztetni akarlak, egyszerűen ilyen az élet és ilyenek az emberek.
3/3 anonim válasza:
Keresd fel!Nekem is van gyerekkori barátnőm,volt 1-2 év,mikor nem beszéltünk,így hozta az élet.Mégis 33 éve a legeslegjobb barátnőm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!